Emil's polterabend på Bavaria 42 'Adventure' af Orø


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi samler på gode historier om deltagernes oplevelser under sejladsen. Her er én, vi ikke har hørt før - hverken ved Sjælland Rundt På Indersiden, eller ved nogen anden sejlads.
 
Søren Nielsen fra Orø Bådelaug havde arrangeret en overraskende polterabend for sønnen Emil. 

Uden at Emil opdagede det, havde Søren tilmeldt Bavaria 42 'Adventure' til kapsejlads ved SRPI2015, og Søren lokkede Emil ombord under påskud af, at båden skulle på land i Nykøbing Sjælland.
 
Emil og Søren kom i god og tid, og sejlede et stykke ind i Holbæk Fjord. Emil's kammerater havde gemt sig i for kahytten. Da båden var ved startlinien ved anduvningsbøjen, kom de frem med 'surprise'. Emil fik at vide, at nu var det kapsejlads.
 
I de seneste år har Emil og Søren ikke sejlet kap, så det var en stor overraskelse, som der blev taget godt imod. Hans kammerater havde aldrig været ombord på en båd men de klarede det nu meget godt. Det blev en god tur hvor der blev hygget og badet. Klubkammerater har fortalt, at de blev overhalet inden Rønnen ved Nykøbing, og at der var en god stemning med grin og sjov ombord på 'Adventure'.

Søren brugte meget tid ved grillen i Herslev for at fordre flokken af unge mennesker af. Senere kom der guitar og sang på programmet. Efter sigende, gik de ikke tørstige til køjs efter en festlig aften på terrassen, men næste dag var de friske, og kom godt afsted efter genoptagelse af sejladsen. 
 
Sejladsen blev opgivet søndag, som følge af manglende vind. Da 'Adventure' kom til Orø havn for motor, stod en mindre velkomstkomité  og ventede på kajen - blandt andet den kommende brud, Debie, iført bi-dragt. 

Med denne lille beretning ønsker SRPI hjertelig tillykke med brylluppet, lørdag 4. juli. God vind fremover til Emil og Debie!