S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Så er vi klar til SRPI 24½

indsendt 18. jun. 2020 15.05 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 18. jun. 2020 15.36 ]

Jyllinge Lystbådehavn nu med på listen over gratis overnatningshavne, så listen i år omfatter Frederikssund, Herslev, Jyllinge, Kignæs, Marbæk og Orø. Vejledning i betaling af halv havnetakst i Lynæs Havn findes på siden med sejladsprogrammer og anden info om SRPI 2020
I det hele taget anbefales, at siden læses grundigt, når dokumenterne hentes. 
 
Det er vigtigt, at forsamlingsforbuddet overholdes, derfor er alt organiseret socialt samvær på land sløjfet, og deltagerne opfordres til at sprede sig, ved at overveje alternative havne. Deltagernes uformelle sammenkomster er SRPI uvedkommende - alligevel vil vi indtrængende bede alle være opmærksom på følgende: 
  • Medbring grill, kul, og hvad der ellers behøves for at få en hyggelig aften. 
  • Følg de lokale anvisninger, hvor du vælger at overnatte.
  • Ryd grundigt op efter dig, så vi bydes velkommen næste år.
  • Ophold dig mest muligt udendørs, når du er i land. 
  • Vælg et andet sted at slå dig ned, hvis antal personer nærmer sig halvtreds.
Deltagere i Tursejlads for motor bedes indsende deres originale logbøger (Bilag 1 Standardbane) med deres notater på bagsiden - vi nåede ikke at få lavet en tilpasset elektronisk logbog, så gammeldags svarkonvolutter er på vej. De øvrige deltagere bedes indtaste logbogen her, hurtigst muligt efter målgang.
 
Alle ønskes en god sejlads - sammen, sådan lidt hver for sig - det bliver godt at få lidt saltvand i håret, og frisk luft på kinderne!