S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Vi holder næsten jubilæum

indsendt 31. maj 2020 23.11 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 31. maj 2020 23.13 ]

Snart begynder fordeling af standeren, der markerer at vi ikke får fejret jubilæet som planlagt. Til gengæld er vi er glade for, at det vil lykkes at afholde sejladsen - og det er flot, at der ved udgangen af maj var 132 tilmeldte. Det er langt flere end forventet - det er faktisk så mange, at vi må prøve at fremskaffe nogle flere standere i en fart. Tusind tak for den store opbakning! 
 
Det gælder om at gå frisk til tasterne, hvis du vil sikre dig en plads. Deltagergebyret hæves fra 250,- til 500,- i juni (som vi plejer). Det er alene for at 'fremprovokere' tidlige tilmeldinger, så vi kan få opdelt i løb, og få fordelt starttider. 
 
Corona-situationen medfører, at deltagerne får lidt mindre for startgebyret, end oprindelig planlagt, så deltagergebyret er ikke hævet 1. juni, som vi plejer ... vi venter nogle få dage, men advarer om, at der uden varsel lukkes for yderligere tilmeldinger, hvis vi når et punkt, hvor det begynder at knibe med at få flere både klemt ind i forhold til Corona-restriktionerne

Nu er det kun muligt at tilmelde sig starten nærmest hjemhavnen, med følgende undtagelser:
  • Lynæs 14 og Folkebåde kan tilmelde sig starten ved Kignæs, uanset hjemhavn.
  • Flerskrogsbåde kan tilmelde sig starten ved Selsø Hage, uanset hjemhavn.
  • SingleHand sejlere kan frit vælge mellem start hjemmefra, eller fra Nykøbing Sj. og Lynæs, hvor der er flest ligesindede - solosejlere ændrer selvsagt ikke ret meget, når der fordeles i grupper baseret på antal besætningsmedlemmer ;-) 
  • Udenfjords både kan vælge mellem start fra Nykøbing, Lynæs og Frederiksværk.  
SRPI kan afvikles, idet der startes otte steder langs banen, med forskudt start. 
For at overholde alle 'corona-krav' med en stor margin startes i små grupper, med maksimalt 25-30 besætningsmedlemmer - antal både i grupperne afhænger af, om der sejles med singlehand, doublehand eller med almindelig besætning. 
Der vil være fem minutter mellem grupperne; hermed vil der være mindst en halv kilometer op til sidste båd i den foregående gruppe, når næste gruppe startes - det er sikker afstand, der er til at forstå ... også for udenforstående. Læs mere på nedenstående links.
Alt organiseret, socialt samvær lørdag aften er sløjfet - vi opdaterer vore retningslinjer, når de kommende Covid-19 restriktioner kendes, og Dansk Sejlunion har haft lejlighed til at opdatere deres vejledninger.