S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Livrem og seler ved SRPI

indsendt 21. maj 2020 23.22 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 24. maj 2020 13.39 ]
Tak for den kolossale opbakning! Søndag 17. maj kom tilmelding nummer 120; dermed har mere end 300 sejlere allerede besluttet sig for at deltage i den særlige 'Covid-19 udgave' af Sjælland Rundt På Indersiden ... og mon ikke, vi bliver lidt flere? 

 
Når grænsen for forsamlinger hæves fra de nuværende ti personer, vil det fortsat kunne byde på udfordringer ved helt almindelige aftenkapsejladser i klubregi. Vi må derfor håbe, der torsdag 8. juni hæves til halvtreds, fremfor tredive personer. For at være på den sikre side, planlægger vi ud fra et worst case scenario, og samler højest tredive besætningsmedlemmer ad gangen ved starterne.  
 
SRPI kan afvikles, idet der startes otte steder langs banen - tilmed, med forskudt start. For at overholde alle 'corona-krav' med en stor margin starter vi i år i små grupper, med 25-30 besætningsmedlemmer - antal både i grupperne afhænger af, om der sejles med singlehand, doublehand eller med almindelig besætning. Der vil være fem minutter mellem grupperne; hermed vil der være mindst en halv kilometer op til sidste båd i den foregående gruppe, når næste gruppe startes - det er sikker afstand, der er til at forstå ... også for udenforstående. 
 
Den store spredning giver selvsagt et længere tidsrum for starttiderne - Lynæs 14'erne starter ti minutter tidligere end normalt, og de hurtigste både kommer nok først afsted klokken ti. 
 
For at være sikre på, at kunne få det hele til at gå op, indførtes 12. maj begrænsning vedrørende valg af startsted: Vi tager kun imod tilmeldinger til starterne ved Kignæs og Selsø Hage for både fra havnene mellem de to startsteder - dog kan Lynæs 14 og Folkebåde tilmelde sig ved Kignæs, og flerskrogsbåde kan tilmelde sig ved Selsø Hage. Udenfjords både anbefales at starte fra Nykøbing, Lynæs eller Frederiksværk. 
 
Stor tak til bådene fra Roskilde, Veddelev og Herslev, der var tilmeldt før 12. maj, som er flyttet hjem til starterne ved hjemhavnene. Det giver mulighed for lidt flere tilmeldinger.
 
Der pusles løbende med listen med tilmeldte, og fordeling i grupper per startsted. Hvis vi når et punkt, hvor det begynder at knibe med at få flere både klemt ind, lukkes for tilmeldinger - enten for ét eller flere startsteder, eller helt og holdent. Derfor gælder det om at gå frisk til tasterne, hvis du vil sikre dig en plads. 
Mere om 'Covid-19 versionen' af SRPI:

  -