S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Tre måneder til SRPI 2020

indsendt 21. mar. 2020 00.03 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 21. mar. 2020 01.03 ]
Ifølge planerne bliver den 25. SRPI stort set som sidste års sejlads. Til almindelig orientering bringes lidt fra ildsjælenes planlægningsmøde. 
Men allerførst en vigtig meddelelse i anledning af Corona-virussen, der for alvor kom til Danmark efter mødet i Marbæk, søndag 8. marts: 

Corona-virus 
Der er tre måneder til starten, og vi forventer, at sejladsen kan afvikles efter planen, 20-21. juni. Hvis der må tages nye initiativer i forbindelse med det sociale samvær i de seks overnatningshavne, så gør vi det. Det må vi se på, når vi kommer tættere på sejladsen.  
Deltagerne vil forhåbentlig ufortrødent tilmelde sig som sædvanlig - så tidligt som muligt. 
Hvis det trods alle gode hensigter skulle blive nødvendigt at aflyse sejladsen på grund af virus-angrebet, refunderes de indbetalte startgebyrer.
 
Startstedsvindere
Ved evalueringsmødet efter præmieoverrækkelsen i 2019 besluttedes efter forslag fra deltagere, at vi fremover kårer bedste båd fra hvert startsted. 
Ved planlægningsmødet blev ildsjælene enige om at uddele 
én præmie per startsted, uanset antal startende. Alt andet lige, bliver lettere at vinde ved start fra de mindre startsteder, end ved de større - det er helt OK, og kan måske ligefrem hjælpe med 
at få flere deltagere til startstederne med færrest både.
For at vinderne skal kunne findes på tværs af løbene, korrigeres sejltider efter TurLys for bådene på standardbanen.
 
Kignæs er ny overnatningshavn
Kignæs Havn er overnatningshavn fra i år, Jægerspris Sejlklub sørger for åbent klubhus og for at grillen er klar. 
 
Folkebåde 
Som noget nyt prøver vi at samle et felt af Nordiske Folkebåde til start på Jægerspris Bredning, tæt på Kignæs Havn, hvor der ligger tolv Folkebåde. Hvis der samles Folkebåde ved Holbæk, som før, opdeles bådene et løb per startsted. 
  
Endnu flottere præmier
Vi fortsætter praksis med at købe flere A- og B-præmier, end der er behov for, og at 'flytte' en del af præmierne på lageret en 'klasse' ned, så præmiernes gennemsnitlige værdi øges.
Vinderne af 'startstedspræmier' vil næsten altid vinde A-præmier i forvejen, derfor er planlægges at få fremstillet nogle unikke 'startstedspræmier' - hvad de bliver skal være en glad overraskelse. 
 
Hvis du vil læse referat fra mødet, findes det her...