S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Skal du med på den 25. SRPI?

indsendt 5. jan. 2020 00.14 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 5. jan. 2020 00.14 ]

SRPI 2020 sejles 20-21. juni. Vi håber at mange vil være med til at fejre, at det er 25. gang der sejles Sjælland Rundt På Indersiden - også deltagere, som ikke har været med ved Danmarks sjoveste sejlads før.
 
Der er fortsat præmier til alle + mange særpræmier. Som noget nyt kåres 'startsteds-vindere', efter ønske fra nogle deltagere. Ildsjælene har endnu ikke besluttet hvordan, men finder ud af det ved deres planlægningsmøde i marts.
 
Da vi forhåbentlig får mange 'debutanter' med i år, følger her en liste over de vigtigste særpræmier: 
 
SingleHand, DoubleHand og 'almindelig besætning
Omkring halvdelen af deltagerne på standardbanen sejler enten SingleHand (One Star) eller DoubleHand (Two Star- "Shorthanded" som det kaldes på nudansk. 
Rutinerede deltagere plejer oftest at benytte den neutraliserede del af sejladsen til at få spist deres madpakker, for selvom 80 sømil på en weekend er en overkommelig distance, er der masser af krævende boat-handling og navigation for deltagerne i de to shorthanded grupper.  
Både i cruising- og kapsejladsløb dyster mod hinanden, idet vinderne findes ved hjælp af TurLys.
For at der ikke skal gøres forskel, kåres også bedste båd med 'almindelig besætning' efter samme model.
  
Sejlerskole-konkurrence
Konkurrencen kan vindes af enhver båd i cruising- og kapsejladsløbene, når mindst halvdelen af besætningen er sejlerskoleelever. Både på standard- og light-banen kan deltage; vinderen findes ved hjælp af TurLys, idet der korrigeres for den kortere distance på light-banen. Læs mere om sejlerskole-konkurrencen eller SRPI-light banen ...
 
Fotokonkurrence
De tre bedste fotografer præmieres. Præmierne er på samme høje niveau som sejlede første-, anden- og tredjepladser. Vi vælger et større udvalg blandt billeder, indsendt af deltagerne, hvorefter enhver interesseret kan stemme på sine favoritter.
 
Der er åbnet for tilmelding - hjælp os ved at tilmelde dig hurtigst muligt!'
 

 
PS: Garvede deltagere vil bemærke, at SRPI-HC etaperæs for HobieCats ikke nævnes herover. Det skyldes, at der afholdes jubilæumsarrangement og DM på Fyn, en uge før SRPI. Vglæder os til et herligt gensyn med Hobie-sejlerne, 19-20. juni 2021.