S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Så er vi klar til SRPI 2019

indsendt 8. jun. 2019 00.30 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 8. jun. 2019 00.32 ]
 

Sejladsprogrammer, logbog og deltagerliste med løbsinddeling er klar, og kan hentes her. Vi regner ikke med, at der kommer flere eftertilmeldinger, men rettelser kan forekomme; for alle eventualiteters skyld, anbefales det at tjekke om der lægges ny deltagerliste op - det vil vil senest ske torsdag formiddag.
 
Drilske banemærker
Erfaringsmæssigt kan mærkerne ved Kignæs og Selsø Hage drille - se opslag fra 2018, der forklarer, hvordan mærkerne skal passeres, hvis du er det mindste i tvivl.
 
SRPI Light
Syv deltagere med TurLys mellem 0,715 og 0,825 sejler den kortere SRPI Light bane på 49,7 sømil, med start fra Kignæs. Banen er den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks Bro i Roskilde Fjord samt i Isefjorden. 

Overnatning lørdag
Vi mødes ved grillerne i Frederiksværk, Herslev, Lynæs, Marbæk og på Orø.
Der overnattes gratis i Frederikssund, Frederiksværk, Herslev, Marbæk og på Orø. I Lynæs betales halv pris - se hvordan i sejladsprogrammerne. 
 
Logbøger 
Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 19. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 22. juni.

Fotokonkurrence  
Hvis du synes det er nogle fine fotos i opslaget, er det ikke helt galt - det er vinderbillederne i fotokonkurrencerne fra 2015 til 2018.
Som altid uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser - FaceBook gruppen er fin til deling af oplevelser undervejs, men det er kun indsendte fotos, der indgår i fotokonkurrencen.
Hjælp os ved at stille ur og dato på kameraet, og send dine bidrag til inderfjord<>gmail.com i høj opløsning (erstat <> med @).

Gode idéer modtages med tak
Næste år sejles SRPI for 25. gang - forslag og ønsker til jubilæums-sejladsen 20-21. juni 2020 er meget velkomne. 

SPRI-ildsjælene ønsker alle en god sejlads!