S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Noget værre rod!

indsendt 9. feb. 2019 03.08 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 9. feb. 2019 03.15 ]

Det går ikke altid helt som man kunne ønske sig
Deltagerne er begyndt at henvende sig om tilmelding til SRPI 2019, der sejles 15-16. juni. 

Det er ikke let at finde tilmeldingsskemaet, og listen med tilmeldte er ikke opdateret. Da forårsfornemmelserne så småt er begyndt at melde sig, iler jeg med en (bort)forklaring:
 
SRPIs økonomi har kørt i kredsregi siden 2012, og vi har en pæn arbejdskapital stående på en konto under Isefjordkredsen.
 
Bestyrelsen for Isefjordkredsen foreslår bl.a. at nedlægge økonomien i kredsregi ifm. kredsens  generalforsamling 7. marts. Vi var adviserede, men havde håbet på en afklaring tidligere. 
 
Vi forventer at tilbageføre økonomien til HSS, hvor den lå indtil 2012. Sejlklubbens bestyrelse har accepteret at tage opgaven på sig, på betingelse af, 
at SRPI lægges ind under sejlklubbens nye administrations-system, ForeningLet

Den store fordel ved dette er, at afstemning af indbetalinger mod tilmeldingerne bortfalder, da der betales ved tilmeldingen. 
 
HSS' kasserer er i fuld sving med de indledende øvelser. Et tilmeldingsskema i det nye system er under udarbejdelse, og offentliggøres snart. Når vi er kommet så langt, gøres opmærksom på det - her på hjemmesiden og på FaceBook.
 
Det er noget værre rod, at der kun er to tilmeldinger nu, hvor vi nærmer os midten af februar. Ikke desto mindre håber vi, deltagerne vil vente - og vende stærkt tilbage, når det hele er på plads. 
 
Sejlerhilsen, Lars P