S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Så er vi klar til SRPI2017

indsendt 13. jun. 2017 13.03 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 13. jun. 2017 13.07 ]

Sejladsprogrammer, opdateret deltagerliste mv. er tilsendt 132 tilmeldte både. Her er lidt information til alle deltagere: 

Midlertidig sejlrende: Der er ingen sejladsmæssige ændringer i forhold til sidste år, bortset fra den midlertidige sejlrende gennem arbejdsområdet ved Tørslev Hage. Mere information...
 
Fjordforbindelsen har tilmed arrangeret svømning på tværs af sejlrenden, lørdag mellem 13:30 og 15:00. Illustrationen er fra Efterretninger for søfarende.
 
Vi har været i dialog med Fjordforbindelsen, og de koordinerer med Hobiernes etaperæs. 
 
Alle øvrige deltagere bedes være agtpågivende, og - hvis det er tvingende nødvendigt - vige ind over det forbudte område. Der er endnu ikke etableret noget i området, der kan genere os uden for to-meter kurven. 
Grillhygge i Frederikssund: Frederikssund er ny anbefalet overnatningshavn. Sejlklubben stiller velvilligt klubhuset til rådighed, og havnen lader os overnatte gratis. Stor tak for gæstfriheden!
  
Oprydning i klubhuse: Det er en selvfølge, at deltagerne rydder op efter sig. På baggrund af henvendelser opsættes bannere i de anbefalede overnatningshavne med budskabet "ryd op, så vi også bydes velkommen næste år".
  
Havnepenge i Lynæs: SRPI-deltagere, som fører årets SRPI-stander, betaler halv havneafgift kr. 80,- på havnekontoret, søndag morgen mellem 8:00 og 8:30. 
Overholdes dette ikke, opkræves fuld havneafgift kr. 160,- plus et opkrævningsgebyr i lighed med reglerne for alle andre gæstesejlere. Der er selvfølgelig ingen SRPI-deltagere, der bevidst forlader Lynæs uden betaling - men for en god ordens skyld: Om nødvendigt hjælper vi Lynæs Havn med kontakt til eventuelle 'glemsomme'.  Mere information...
 
Langmodige betalere: Michael har været i gang med den utaknemmelige opgave, at rykke langmodige betalere - langt de fleste har betalt.
For at der ikke skal være tvivl understreges nok en gang, at det er betalingsdatoen, der tæller. Hvis der ikke var betalt senest 1. juni, er startgebyret kr. 300,- inklusiv eftertilmeldingsgebyr. 
Skyldige beløb bedes straks indbetalt på Reg. 9243 Konto 4577 612 051.