S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Havnepenge i Lynæs mv.

indsendt 7. mar. 2017 14.28 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 7. mar. 2017 14.50 ]
Nyt fra SRPI-ildsjælenes planlægningsmøde, 26. februar i Frederikssund Sejlklub: Om betaling af havnepenge i Lynæs, og om tilmeldingsfrist 1. juni 2017. 
Betaling for overnatning i Lynæs: 
Halvdelen af bådene, der neutraliserede sejladsen i Lynæs Havn, indbetalte ikke 'halv havnetakst' til vores konto. Vi er derfor blevet enige om følgende løsning med Lynæs Havn's flinke havnefoged:
  • SRPI-deltagere, som fører årets SRPI-stander, betaler halv havneafgift kr. 80,- på havnekontoret, søndag morgen mellem 8:00 og 8:30. 
  • Overholdes dette ikke vil der blive opkrævet fuld havneafgift kr. 160,- plus et opkrævningsgebyr i lighed med reglerne for alle andre gæstesejlere. 
  • Vi regner ikke med at nogen forlader Lynæs uden betaling, men vi vil hjælpe Lynæs Havn med kontakt til eventuelle skippere, der måtte 'glemme' denne aftale.
Tilmeldingsfrist 1. juni:
Sejladsen ligger tidligt i år, så tilmeldingsfristen er flyttet fra Grundlovsdag til 1. juni; eftertilmelding er mulig til 5. juni mod eftertilmeldingsgebyr. 
Det går godt med tilmeldingerne - ved udgangen af februar var der mere end dobbelt så mange tilmeldte både, sammenlignet med samme tidspunkt i 2016 (hvor vi endte vi med 142 tilmeldte). Du kan tilmelde dig her...