S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Sailorknit

indsendt 14. sep. 2015 22.32 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 14. sep. 2015 22.38 ]
SRPI 'gav den gas' med præmier ved SRPI's 20 års fødselsdag. Der blev handlet flittigt og grundigt ind ved vores faste leverandører, Dan Reklame, Holbæk Bådcenter og Weidingerglas. En ny leverandør blev udvalgt i år - og det blev vel modtaget.
Kvaliteten fra en mindre lokal virksomhed overbeviste os om, at sejlertrøjer fra Sailorknit skulle med på bordet med førstepræmier ved 'præmieoverrækkelse med pral', 30. august.
 
Jytte, der ejer virksomheden i Holbæk, strikkede seks uldtrøjer til os. Idéen må have været god, for der var kun to 'i overskud' til næste års 'præmiefest'.

Vi synes, at den gode service og kvalitet fra Sailorknit fortjener stor ros og opbakning. Måske var det en idé at bestille den næste fødselsdags- eller julegave i butikken i Smedelundsgade 6, Holbæk?
 
Hvis du henviser til dette opslag, giver Jytte 20% rabat resten af året - men vent ikke for længe, hvis du eller en ven skal forkæles med en strikket julegave - der skal lige være tid til at få strikket dem.

Lidt om Sailorknit...
En rigtig lækker sømands sweater til en god ven, der skulle ud og sejle, gav Jytte Hansen inspiration til at strikke mange flotte og unikke sømands designs. 
 
Oprindeligt var det kun min bedste ven, som man ser på fotoet, der fik glæde af mine designs, men nu er det også andre sejlere jeg strikker til - forklarer Jytte, og fortsætter - for at mit strik skal være i topkvalitet bruger jeg for det meste uld, der er utrolig behagelig for huden, kan ånde, og regulere sig efter kroppens temperatur.
 
Sailorknit
Smedelundsgade 6
4300 Holbæk
Jyttes sejlerven
SRPI's trøjer strikkes
De færdige trøjer til SRPI