S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Dødsfald

indsendt 3. jul. 2015 22.15 af Lars Plejdrup   [ opdateret 6. jul. 2015 01.13 ]
Vores sejlerkammerat og ildsjæl, Niels Haase er gået bort. Tirsdag 30. juni lukkede Niels øjnene, og fik en fredelig død. Bisættelsen finder sted kl. 13:00, onsdag den 8. juli i Østre Kirkegaards Kapel, Kong Magnus Vej 13, Roskilde.
Niels Haase - SRPI's talmand

Niels har været aktiv i Isefjordkredsen i rigtig mange år, som bestyrelsesmedlem og kasserer.
 
Det var ikke alene regnskaberne, Niels tog sig af; han tog aktivt hånd om hele strategien for kredsens eksistens, bl.a. ved sin deltagelse i DS' strategigruppe. Herved sikrede Niels kredsens fortsatte berettigelse. 
I kredsbestyrelsen var han en varm fortaler for, at bruge af kapitalen til kredsmesterskaber for sejlerne, og støtte til juniorerne. 
 
Som den skarpe og nuancerede forhandler, tog Niels sig altid tid til at få et overblik over samtlige detaljer, ved de opgaver han på kløgtig vis involverede sig i. Specielt ved Isefjordkredsens aftale om 'overtagelse' af SRPI fik Niels sat ord på en fin aftale i samarbejde med Herslev Strand Sejlklub. Niels formulerede også store dele af undersøgelsen af cruisingsejlernes ønsker til aktiviteter, vi gennemførte for 3½ år siden. 
Niels har løftet en kæmpe opgave for SRPI, ved at tage sig af økonomien, kontrollere betalinger og logbøger, samt beregne resultater. Alt sammen udført omhyggeligt, og med en knusende ro og udholdenhed.

Vi vil alle huske Niels som sejlerkammeraten, der med stor iver og glæde sejlede alene og langt, for f.eks. at sejle single-hand kapsejlads rundt om Orø. Og vi vil huske hvordan han har præget SRPI, og ikke mindst hans store indsigt og gode humor.

Vi vil mindes alle de dejlige timer, vi har nydt i hinandens selskab, med stor glæde og hengivenhed. Og kan ikke fatte, at Niels måtte så tidligt afsted fra alt det, vi har fået søsat med ham som tovholder.

Vores tanker går til Ingrid og familien.

På vegne af SRPI ildsjælene, Æret være Niels' minde.

Connie og Lars