S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Logbøger og Lynæs

indsendt 5. jun. 2015 21.27 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 5. jun. 2015 21.44 ]
Der er lavet logbøger med kortskitser af alle rundingsmærker, herunder naturligvis det 'nye' mærke, Kignæs Sejlrende Grøn: 55o51,2 Nord / 12o02,3 Øst.
 
Logbøger for 'standard banen' og 'Hobie-banen' kan downloades her. Forhåbentlig vil deltagerne synes de er tydeligere end tidligere - vi har gjort vores bedste. 
Kignæs - Sejlrende Grøn

I Lynæs slipper vi igen med at betale kr. 75,- for overnatning mellem lørdag og søndag. Beløbet skal indbetales til SRPI's konto (Reg. 9243 Konto 4577 612 051) straks efter sejladsen - husk tydelig angivelse af bådens navn!

Morten, den flinke havnefoged i Lynæs, og Niels fra SRPI har aftalt, at deltagende både som overnatter i Lynæs registreres uden brug af de tidligere sedler, og indrapporteres til Niels, som afregner samlet.
 
Ved indtastning af logbøger oplyses om man har overnattet i Lynæs mellem lørdag og søndag.

Martin er i dialog med myndighederne om ekstraordinære åbninger af Kronprins Frederiks bro. Sejladsbestemmelserne laves færdig, når dette er afklaret, og vil da kunne findes samme sted som logbøgerne.

Ved tilmeldingsfristens udløb 5. juni var 107 både tilmeldt.
 
Der kan eftertilmeldes i nogle dage, mens vi laver løbsinddeling, men pludselig vil det være for sent - så skynd dig, hvis du vil med!