S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Vi gentager succesen

indsendt 12. mar. 2014 17.20 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 12. mar. 2014 17.49 ]
Traditionen tro er der en lodtrækningspræmie til én af deltagerne ved SRPI, som tilmelder sig og betaler startgebyr senest 1. maj.
 
Sidste års vinder af lodtrækningen blev rigtigt glad for præmien, så vi gentager succesen, og udlover igen et komplet sæt søkort over Fjordlandet - dvs. søkortene nr. 116, 117 og 118.
  Vind søkortene 116, 117 og 118
Vinderen kan sagtens nå at få de nye søkort med på SRPI, for sejladsens tal-mand Niels trækker lod umiddelbart efter 1. maj.
  
Tilmeldingsfristen er 5. juni 2014, men hvorfor vente så længe?  Klik her for at tilmelde dig...
 
Ildsjælene bag sejladsen netop afholdt deres årlige planlægningsmøde. Her blev det bl.a. besluttet, at tilbyde et særskilt løb for single-hand sejlere, som træning til havets jernmand, Sølvroret rundt om Fyn i vores dejlige fjorde med forholdsvis beskyttet farvand.
 
Vi håber på at flere sejlerskoler vil dyste om Danmarks tungeste vandrepræmie. Efter et møde om skolesejlads i DS-regi i Roskilde Sejlklub er vi blevet spurgt, om vi kan finde en måde hvorpå man kan signalere, at det er en sejlerskolebåd der deltager. Det gøres lettest ved at skolebåde fører broflaget i hækstaget, sammen med SRPI-standeren.
 
SRPI's TurLys for cruisingklassen er gennemgået og finpudset i vinterens løb, så de er mere retfærdige.
 
I det hele taget, vil vi være kreative med præmierne i år - med overraskelser, så præmieorgiet bliver endnu sjovere at deltage i.
 
PS: SRPI er også på på FaceBook