S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Bærende konstruktioner

indsendt 23. jul. 2013 00.38 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 23. jul. 2013 00.52 af Lars Plejdrup ]
Mange deltagere fortæller begejstret, at SRPI er årets sejlerbegivenhed, og de glæder os ved at vende tilbage år efter år. Og med over hundrede deltagere, går det jo rigtigt fint. Ikke desto mindre kan bærende konstruktioner med tiden godt blive lidt slidte.
Selvom det ikke er så galt fat, som med skibet fotograferet af Sofie Hornslet undervejs på SRPI2013, trænger Sjælland Rundt På Indersiden løbende til nye og friske kræfter, så sejladsen kan bestå og videreudvikles.
 
I år har Michael Rögen fra Frederiksværk meldt sig som Ildsjæl, og det er vi rigtigt glade for. Det bliver spændende at se, hvordan Michael vil præge sejladsens udvikling sammen med resten af SRPI-teamet.
 
Om to år - efter den 20. SRPI - stopper to af ildsjælene. Til den tid ville det være smart og rart, hvis nye kræfter allerede er på plads, så vi alle kan fortsætte med at mødes til Danmarks sjoveste sejlads.
 
Når vi har holdt præmieoverrækkelse med pral, plejer de fremmødte ildsjæle at samles for en kort evaluering. Hvis du skulle have lyst til at give en hånd fremadrettet - eller blot er almindeligt interesseret - så bliv gerne efter præmieoverrækkelsen søndag 25. august, og få en uforpligtende snak med os.
Et vrag ved Langholm