S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

5 uger til sidste frist 1/6-13

indsendt 28. apr. 2013 14.50 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 28. apr. 2013 15.14 af Lars Plejdrup ]
Der er allerede tilmeldt 34 både; 1 tursejler for motor, 18 tursejlere for sejl og 15 kapsejlere. Blandt andet er tre Accent 26'ere tilmeldt starten ved Selsø Hage; den ene kommer fra Helsingør, mens to kommer fra Fjordlandet - vi håber endnu flere følger Dansk Accent Klub's opfordring til at benytte SRPI til at mødes til venskabelig dyst!
 
Hvis du er lidt hurtig ved tasterne, kan du stadig nå at deltage i lodtrækningen om et komplet sæt søkort over Fjordlandet (søkort nr. 116, 117 og 118).
 
I den kommende uge gennemgås tilmeldinger og indbetalinger, hvorefter en vinder i lodtrækningskonkurrencen findes blandt dem, der har tilmeldt sig og betalt startgebyr senest 1. maj.
 
Sidste års nyhed - kåring af årets sejlerskolebåd, hvor mindst ½-delen af besætningen er sejlerskoleelever - gentages naturligvis i år. Det bliver spændende at se, hvem der i år løber med hæderen og Danmarks tungeste vandrepræmie. Klubbåde og private både er lige velkomne, og kapsejlere og tursejlere kan dyste på tværs af løbene, da placeringerne udregnes efter SRPI TurLys.
 
Bemærk at tilmeldingsfristen er 1. juni i år - men hvorfor dog vente så længe?
 
Accent 26 'Von' ved SRPI 2011