S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Noget nyt ?

indsendt 16. jun. 2011 22.40 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 16. jun. 2011 23.00 af Lars Plejdrup ]
En fejl havde indsneget sig i sejlbådenes logbøger - det var oplyst at der skulle sejles med starmærke Herlev Langhom E Y om styrbord (SB), hvor der skulle have stået bagbord (BB). Logbøgerne i sejladsbestemmelser, der blev lagt op torsdag aften er rettet. Hvis du er i tvivl, så hent her: Tursejlere for motor / Kapsejlere / Tursejlere for sejl 
 
Efterretninger fra Herslev tyder på at mæket syd for Langholm ikke ligger præcist. Det anbefales kraftigt at betragte sydkosten som liggende 50 meter nord-øst for den korrekte position.
 
Deltagere, der overnatter i Lynæs fra lørdag til søndag skal ikke betale havnepenge i automaten. Gæstende både med SRPI-standere optælles, og havnefogeden opkræver beløbet samlet af sejladsen. Senest en uge efter sejladsen skal de berørte både oveføre kr. 70,- til reg. 2280 konto 6448439478 (betaling mærkes "SRPI" plus bådnavn). Vi har fået vores egen kode til toiletterne: 7774. 
 
Vi havde stor succes med denne løsning sidste år - det er vigtigt, at der betales, for ellers er det fuld takst og morgenvækning næste år.
 
Så er der vist kun tilbage at ønske alle 105 besætninger en rigtigt god sejlads!