Nyheder om SRPI

Efter behov lægges nyt om Danmarks sjoveste sejlads på denne side. Med sejladsens ni startsteder rundt omkring i fjordene, er siden i praksis bedre egnet til at offentliggøre eventuelle ændringer op til starten, end opslagstavlen i Herslev. Kig forbi fra tid til anden...

Tre måneder til SRPI 2020

indsendt 21. mar. 2020 00.03 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 21. mar. 2020 01.03 ]

Ifølge planerne bliver den 25. SRPI stort set som sidste års sejlads. Til almindelig orientering bringes lidt fra ildsjælenes planlægningsmøde. 
Men allerførst en vigtig meddelelse i anledning af Corona-virussen, der for alvor kom til Danmark efter mødet i Marbæk, søndag 8. marts: 

Corona-virus 
Der er tre måneder til starten, og vi forventer, at sejladsen kan afvikles efter planen, 20-21. juni. Hvis der må tages nye initiativer i forbindelse med det sociale samvær i de seks overnatningshavne, så gør vi det. Det må vi se på, når vi kommer tættere på sejladsen.  
Deltagerne vil forhåbentlig ufortrødent tilmelde sig som sædvanlig - så tidligt som muligt. 
Hvis det trods alle gode hensigter skulle blive nødvendigt at aflyse sejladsen på grund af virus-angrebet, refunderes de indbetalte startgebyrer.
 
Startstedsvindere
Ved evalueringsmødet efter præmieoverrækkelsen i 2019 besluttedes efter forslag fra deltagere, at vi fremover kårer bedste båd fra hvert startsted. 
Ved planlægningsmødet blev ildsjælene enige om at uddele 
én præmie per startsted, uanset antal startende. Alt andet lige, bliver lettere at vinde ved start fra de mindre startsteder, end ved de større - det er helt OK, og kan måske ligefrem hjælpe med 
at få flere deltagere til startstederne med færrest både.
For at vinderne skal kunne findes på tværs af løbene, korrigeres sejltider efter TurLys for bådene på standardbanen.
 
Kignæs er ny overnatningshavn
Kignæs Havn er overnatningshavn fra i år, Jægerspris Sejlklub sørger for åbent klubhus og for at grillen er klar. 
 
Folkebåde 
Som noget nyt prøver vi at samle et felt af Nordiske Folkebåde til start på Jægerspris Bredning, tæt på Kignæs Havn, hvor der ligger tolv Folkebåde. Hvis der samles Folkebåde ved Holbæk, som før, opdeles bådene et løb per startsted. 
  
Endnu flottere præmier
Vi fortsætter praksis med at købe flere A- og B-præmier, end der er behov for, og at 'flytte' en del af præmierne på lageret en 'klasse' ned, så præmiernes gennemsnitlige værdi øges.
Vinderne af 'startstedspræmier' vil næsten altid vinde A-præmier i forvejen, derfor er planlægges at få fremstillet nogle unikke 'startstedspræmier' - hvad de bliver skal være en glad overraskelse. 
 
Hvis du vil læse referat fra mødet, findes det her...
 

Skal du med på den 25. SRPI?

indsendt 5. jan. 2020 00.14 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 5. jan. 2020 00.14 ]


SRPI 2020 sejles 20-21. juni. Vi håber at mange vil være med til at fejre, at det er 25. gang der sejles Sjælland Rundt På Indersiden - også deltagere, som ikke har været med ved Danmarks sjoveste sejlads før.
 
Der er fortsat præmier til alle + mange særpræmier. Som noget nyt kåres 'startsteds-vindere', efter ønske fra nogle deltagere. Ildsjælene har endnu ikke besluttet hvordan, men finder ud af det ved deres planlægningsmøde i marts.
 
Da vi forhåbentlig får mange 'debutanter' med i år, følger her en liste over de vigtigste særpræmier: 
 
SingleHand, DoubleHand og 'almindelig besætning
Omkring halvdelen af deltagerne på standardbanen sejler enten SingleHand (One Star) eller DoubleHand (Two Star- "Shorthanded" som det kaldes på nudansk. 
Rutinerede deltagere plejer oftest at benytte den neutraliserede del af sejladsen til at få spist deres madpakker, for selvom 80 sømil på en weekend er en overkommelig distance, er der masser af krævende boat-handling og navigation for deltagerne i de to shorthanded grupper.  
Både i cruising- og kapsejladsløb dyster mod hinanden, idet vinderne findes ved hjælp af TurLys.
For at der ikke skal gøres forskel, kåres også bedste båd med 'almindelig besætning' efter samme model.
  
Sejlerskole-konkurrence
Konkurrencen kan vindes af enhver båd i cruising- og kapsejladsløbene, når mindst halvdelen af besætningen er sejlerskoleelever. Både på standard- og light-banen kan deltage; vinderen findes ved hjælp af TurLys, idet der korrigeres for den kortere distance på light-banen. Læs mere om sejlerskole-konkurrencen eller SRPI-light banen ...
 
Fotokonkurrence
De tre bedste fotografer præmieres. Præmierne er på samme høje niveau som sejlede første-, anden- og tredjepladser. Vi vælger et større udvalg blandt billeder, indsendt af deltagerne, hvorefter enhver interesseret kan stemme på sine favoritter.
 
Der er åbnet for tilmelding - hjælp os ved at tilmelde dig hurtigst muligt!'
 

 
PS: Garvede deltagere vil bemærke, at SRPI-HC etaperæs for HobieCats ikke nævnes herover. Det skyldes, at der afholdes jubilæumsarrangement og DM på Fyn, en uge før SRPI. Vglæder os til et herligt gensyn med Hobie-sejlerne, 19-20. juni 2021.    

SRPI 2020 - tilmelding er åben

indsendt 20. dec. 2019 15.45 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 22. dec. 2019 14.08 ]Sjælland Rundt På Indersiden sejles for 25. gang, weekenden 20-21. juni 2020. 

Sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig her... 
 
Med undtagelse af, at Hobie'erne ikke deltager pga. DM og jubilæumsarrangement på Fyn, afvikles sejladsen som vi plejer, med to forbedringer: 
 • Kignæs Havn bliver overnatningshavn, og Jægerspris Sejlklub stiller klubhus og grill til rådighed. 
   
 • Bedste båd per startsted kåres - hvordan besluttes ved planlægningsmøde i marts. 
Hvis du ikke har været med før, kan du kigge i sidste års sejladsprogrammer - hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte én af sejladsens lokale ildsjæle, der gerne hjælper med råd og dåd.
 

SRPI-HC sejles ikke i 2020

indsendt 19. dec. 2019 22.32 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 19. dec. 2019 22.48 ]

 
Hobie Fleet 815 (HobieCats i Øresund og omegn) besluttede ved deres generalforsamling i november, at deltage i Hobie Fleet 333's jubilæumsarrangement på Fyn, som også bliver DM for klassen.
 
Det ligger midt i juni, og det er for stor en mundfuld med to større arrangementer på to uger, så Hobierne kommer desværre ikke med ved SRPI i 2020

Hobie Fleet 815 har været primus motor ved SRPI-HC, og vi glæder os til et herligt gensyn med de skønne sejlere, 19-20. juni 2021 - etaperæset er nemlig meget populært blandt de lynhurtige og farverige HobieCats, og SRPI har nydt stor og god opbakning fra dem.

3 vinderfotos er fundet

indsendt 13. aug. 2019 14.06 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 13. aug. 2019 14.18 ]

Vinderne af fotokonkurrencen ved SRPI 2019 er fundet. Søndag 25. august afholdes præmieoverrækkelse med pral fra kl. 10:00; udover de sejlede placeringer uddeles tre præmier i fotokonkurrencen - kom til Herslev, og deltag i 'præmieorgiet'!
Rolf - Lynæs 14 'Anna Sophie' - vandt fotokonkurrencen.
 
Lis - Albin Alpha 'Skibladner' og Niels - Bavaria 36 'Donna' deler andenpladsen.

Flere vindere skal findes

indsendt 10. jul. 2019 17.06 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 10. jul. 2019 17.20 ]

  Vinderne i sejladsen er fundet, og nu skal vi have fundet vinderne af årets fotokonkurrence.

  Ved fotokonkurrencen præmieres de tre bedste fotografer. Præmierne er på samme høje niveau som sejlede første-, anden- og tredjepladser. Hjælp os med at finde de rette vindere, ved at finde og stemme på dine favoritter her - du kan tilmed vinde en præmie for ulejligheden.
   
  Aftenen inden Præmieoverrækkelse med pral 25/8-19 er du meget velkommen ved SommerSejlerFest, lørdag 24/8-19. Tilmelding inden 15. august er bedst; absolut sidste frist er søndag 18. august - men der kan sagtens være 'udsolgt' inden, for priserne er meget moderate. Tilmelding til festen sker her...
  Hvis du har billeder, der burde have været med i konkurrencen, må du meget gerne sende dem til inderfjord'@,gmail..'com, så andre kan glædes over dem. 
   
  På forhånd tak for hjælpen med at finde vinderbillederne! 
   
  Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen ved Sydfjordsstævnet, til kapsejlads, cruisingregatta og single-hand sejlads. Information om stævnet, der afholdes lørdag inden Præmieoverrækkelse med pral - og om andre sejladser i Fjordlandet - findes her...

  Resultater for 2019 er klar

  indsendt 8. jul. 2019 13.18 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 8. jul. 2019 13.19 ]


  Mindst 71 både har fuldført, og mindst 14 er udgået. Vi véd at 10 både ikke kom til start, men er usikre på 19 tilmeldte, der ikke har indsendt logbog. Det er lidt ærgerligt, for vi hører hvert år, at nogle ikke er opmærksomme på SRPIs udsædvanlige præmiering af de udgåede. 14 udgåede både har indtastet logbog, og har hermed sikret sig en præmie ved præmieoverrækkelse med pral, søndag 25. august. Der er også præmier til ...
  • 5 både, der har fuldført og indsendt logbog på SRPI-light banen. 
  • 1 båd, der fuldførte tursejlads med motor
  • 4 single-hand sejlere, som har fuldført på standardbanen.
  • 17 double-hand besætninger, der fuldførte på standardbanen.
  • 40 både med tre til otte besætningsmedlemmer, som fuldførte på standardbanen.
  • 4 Hobie-katamaraner, der deltog i etaperæset ved SRPI-HCs seks etaper. 
  Hertil kommer en række særpræmier - som altid med et par overraskelser. 
   
  De sidste tvivlsspørgsmål er i dag blevet afklaret, så resultatlisten kan hentes her...
   

  Det kan nås endnu

  indsendt 21. jun. 2019 14.33 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 21. jun. 2019 20.15 ]


  Kontrol af logbøger og beregning af resultater er i gang.
   
  Omkring 75% af de tilmeldte har indtastet logbøger, og vi har modtaget over 100 billeder fra deltagerne.
   
  Det kan stadig nås at indtaste logbog, og indsende billeder til fotokonkurrencen.
   

  Indsend dine bedste billeder i høj opløsning til inderfjord<>gmail.com (erstat <> med @), og deltag i fotokonkurrencen, med præmier til de tre bedste bidrag.
   
  SRPI er måske den eneste større sejlads med præmier til alle. Derfor mindes især debuterende deltagere om, at der er præmier til alle deltagere, der indtaster logbog - uanset om det er gået godt, rimeligt eller skidt ved sejladsen ... det skal man lige vænne sig til ;-) 
   

  Logbøger og fotos

  indsendt 17. jun. 2019 00.55 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 17. jun. 2019 00.59 ]  Logbøger 
  Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 19. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 22. juni.
  Tordenvejret og blæsten fik en del til at udgå i lørdags - dette udelukker ikke præmiering ved SRPI, når blot logbogen modtages rettidigt, så frisk til tasterne!

  Fotokonkurrence  
  Indsend dine bedste billeder i høj opløsning til inderfjord<>gmail.com (erstat <> med @).
  Der uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser.
  Senere - når fotoalbummet offentliggøres - kan du måske finde godt billede af din båd, som du kan få glæde af i højere opløsning. Vi sender gerne til dig.

  Gode idéer modtages med tak
  Næste år sejles SRPI for 25. gang - forslag og ønsker til jubilæums-sejladsen 20-21. juni 2020 er meget velkomne.   Så er vi klar til SRPI 2019

  indsendt 8. jun. 2019 00.30 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 8. jun. 2019 00.32 ]

   

  Sejladsprogrammer, logbog og deltagerliste med løbsinddeling er klar, og kan hentes her. Vi regner ikke med, at der kommer flere eftertilmeldinger, men rettelser kan forekomme; for alle eventualiteters skyld, anbefales det at tjekke om der lægges ny deltagerliste op - det vil vil senest ske torsdag formiddag.
   
  Drilske banemærker
  Erfaringsmæssigt kan mærkerne ved Kignæs og Selsø Hage drille - se opslag fra 2018, der forklarer, hvordan mærkerne skal passeres, hvis du er det mindste i tvivl.
   
  SRPI Light
  Syv deltagere med TurLys mellem 0,715 og 0,825 sejler den kortere SRPI Light bane på 49,7 sømil, med start fra Kignæs. Banen er den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks Bro i Roskilde Fjord samt i Isefjorden. 

  Overnatning lørdag
  Vi mødes ved grillerne i Frederiksværk, Herslev, Lynæs, Marbæk og på Orø.
  Der overnattes gratis i Frederikssund, Frederiksværk, Herslev, Marbæk og på Orø. I Lynæs betales halv pris - se hvordan i sejladsprogrammerne. 
   
  Logbøger 
  Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 19. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 22. juni.

  Fotokonkurrence  
  Hvis du synes det er nogle fine fotos i opslaget, er det ikke helt galt - det er vinderbillederne i fotokonkurrencerne fra 2015 til 2018.
  Som altid uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser - FaceBook gruppen er fin til deling af oplevelser undervejs, men det er kun indsendte fotos, der indgår i fotokonkurrencen.
  Hjælp os ved at stille ur og dato på kameraet, og send dine bidrag til inderfjord<>gmail.com i høj opløsning (erstat <> med @).

  Gode idéer modtages med tak
  Næste år sejles SRPI for 25. gang - forslag og ønsker til jubilæums-sejladsen 20-21. juni 2020 er meget velkomne. 

  SPRI-ildsjælene ønsker alle en god sejlads!
   

  1-10 of 190