Nyheder om SRPI

Efter behov lægges nyt om Danmarks sjoveste sejlads på denne side. Med sejladsens ni startsteder rundt omkring i fjordene, er siden i praksis bedre egnet til at offentliggøre eventuelle ændringer op til starten, end opslagstavlen i Herslev. Kig forbi fra tid til anden...

Hjælp 'bureauet'

indsendt 19. maj 2019 00.27 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 19. maj 2019 00.32 ]

To uger inden tilmeldingsfristen er 72 både tilmeldt; det er lidt flere end sidste år på samme tidspunkt.
 
Erfaringsmæssigt vil der de næste par uger komme omkring fire tilmeldinger om dagen, og der plejer at blive travlt i bureauet.  
 
Tidlige tilmeldinger er en stor hjælp, og en lang og bred liste med tilmeldte både lokker utvivlsomt endnu flere med.

De tilmeldte kan hjælpe ved at fortælle deres sejlervenner og konkurrenter, at de sejler SRPI 15-16. juni. 
 
Tilmeldingsfristen er 1. juni, men hvorfor vente?

Tilmelding til SRPI 2019 sker her...

Ildsjælene er begyndt at udlevere årets vimpel; sæt din, så snart du får fingrene i den - den pynter gevaldigt, selv på det flotteste skibe. 
 

Sjælland Rundt På Indersiden, kort fortalt:
 
To dages etapesejlads med overnatning og grillhygge lørdag aften i fem havne langs banen, inden vi sejler videre søndag morgen. 
 • kapsejlads
 • cruisingregatta
 • tursejlads med motor
 • etaperæs for Hobie Cat
Start og mål ni steder langs banen, så transport-sejlads kan reduceres til et minimum. 
 
Mindre både kan sejle SRPI-light på cirka 50 sømil; den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks bro og i Isefjorden (læs mere...)

Der er præmier til alle, og flere særpræmier - for eksempel...
 • bedste single-hand sejler
 • bedste double-hand besætning
 • bedste sejlerskole-besætning (læs mere...)
 • de tre bedste fotografer 

Kronprinsesse Marys Bro

indsendt 16. maj 2019 19.55 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 16. maj 2019 20.07 ]

De gode folk, der opfører broen for Fjordforbindelsen Frederikssund, har oplyst at gennemsejlingshøjden i sejlrenden under Kronprinsesse Marys Bro nu er 21½ meter. 
 
Sejlrenden flyttes til den permanente position, 27. juni, hvilket vil øge gennemsejlingshøjden til de endelige 22 meter.
 
Vi takker for god information til sejlerfolket!

1½ måned til SRPI 2019

indsendt 30. apr. 2019 14.38 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 30. apr. 2019 14.49 ]

Om halvanden måned - i weekenden 15-16. juni - sejler vi SRPI 2019, og der er nu en måned til den ordinære tilmeldingsfrist, 1. juni. 
 
Der inviteres til to dages etapesejlads med overnatning og grillhygge lørdag aften i fem havne langs banen, inden vi sejler videre søndag morgen. 
 • kapsejlads
 • cruisingregatta
 • tursejlads med motor
 • etaperæs for Hobie Cat
Du kan starte og gå i mål ni steder langs banen, så transportsejlads kan reduceres til et minimum. 
 
Mindre både kan vælge at sejle SRPI-light på cirka 50 sømil - den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks bro og i Isefjorden (læs mere...)

Der er præmier til alle, og flere særpræmier - for eksempel...
 • bedste single-hand sejler
 • bedste double-hand besætning
 • bedste sejlerskole-besætning (læs mere...)
 • de tre bedste fotografer 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest lørdag 1. juni - herefter er eftertilmelding kun mulig i få dage, og til dobbelt deltagergebyr. 

1. plads i fotokonkurrencen 2018 - Michael Ditzel, Lynæs 14 Birgitte

Planlægningsmøde 2019

indsendt 28. apr. 2019 22.01 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 28. apr. 2019 22.09 ]

Ildsjælene holdt deres årlige planlægningsmøde i marts. Hermed et kort referat fra mødet, der blev afholdt i Veddelev Strands Bådelaug, 24. marts: 
Der er ingen overraskelser ved årets sejlads. Bane og regler er uforandrede i forhold til SRPI2018, men én undtagelse: Den kortere SRPI-light bane på ~50 sømil, der blev afprøvet sidste år, er nu et officielt tilbud for mindre både med TurLys som Juniorbåd / KDY 15m2, eller lavere, samt joller uanset TurLys. F.eks. følgende bådtyper:
 • Havsfidra 20
 • Hurley 18 og 20
 • Lynæs 14 og 18
 • LM 23
 • Marieholm 20
 • Mascot 20
 • Stortriss
 • Wayfarer 
Tilmeldingsskemaet er ændret, og der skal betales ved tilmeldingen. Der er to årsager hertil:
 • Sejladsens økonomi tilbageføres til HSS efter syv år under Isefjordkredsen, da det er besluttet at gøre Isefjordkredsen pengeløs inden årets udgang.
   
 • HSS har indført et nyt økonomisystem, der sikrer at sejlklubben ikke skal bruge unødige ressourcer på kontoafstemning - eller for den sags skyld på påmindelser til langmodige betalere. 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest 1. juni. Efter tilmeldingsfristen fordobles deltagergebyret, og man kan udelukkende tilmelde til nærmeste startsted.
 
Igen kan deltagerne regne med et sandt præmieorgie. Selvom Claus fra Comfort Marine Service ydede en utroligt flot rabat på præmierne, lykkedes det os at lave et planlagt underskud i 2018. Ildsjælene har besluttet at give den gas igen i år, med en tilsvarende bestilling hos Claus.
 
Sidste år lagde Frederikssund Sejlklub lokaler til - i år er der grillhygge i Marbæk Sejl & Motorbådsklub. Herudover anbefales deltagerne at søge til Frederiksværk Sejlklub, Herslev Strand Sejlklub, Lynæs Sejl- og Kajakklub eller Orø Sejlklub. 
 
Som før skal der betales halv havneafgift i Lynæs - det er kr. 87,50 i år - toiletkoden vil være den samme som tidligere, og vil fremgå af sejladsprogrammerne - sammen med information om, hvordan der betales.
 
En længere version af referatet findes her...
 
Tilmelding sker her...


Prøv en hurtig SRPI

indsendt 10. apr. 2019 09.06 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 10. apr. 2019 09.18 ]


Efterlysning

Jeg kommet i den situation at min anden mand på Hobie Tiger F18 'Groot' ikke kan deltage, så hvis du kender en agile m/k med rimelig kondition og udholdenhed , der har lyst til at tage en hel SRPI (hele vejen rundt) på en katamaran fra Selsø Hage ved Sønderby, med planlagt overnatning på Orø.
 
Vedkommende behøver ikke at have erfaring med katamaraner, men skal vide noget om hvordan man sejler for sejl, da personen skal fortrinsvis agere som styrmand uden trapez.
 
Jeg har trapezbælte, våddragt, vådsko og svømmevest i L og M. til 2 personer.
 
Jeg er selv 45 år.
 
Med venlig hilsen, 
Mikael Benzon
 
Telefon 28 45 73 89
Billedet er vist ikke fra en Tiger

Skal du med Valdemarsdag?

indsendt 9. mar. 2019 06.59 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 9. mar. 2019 07.04 ]

Langt om længe har vi fået åbnet for tilmeldinger.
 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest lørdag 1. juni - herefter er eftertilmelding kun mulig i få dage, og til dobbelt deltagergebyr. Ved eftertil-melding henvises deltagerne til nærmeste startsted i forhold til hjemhavnen - der kan således ikke længere vælges frit mellem de ni startsteder. 
 
Årets vimpel er leveret af Aalborg Flagfabrik; som det ses til venstre, bærer den præg af at starten går Valdemarsdag, hvor Dannebrog, der er verdens ældste nationalflag, fejrer 800 års jubilæum
 
Ildsjælene bag sejladsen mødes i Veddelev Strands Bådelaug, søndag 24 marts - hvis du har noget på hjertet, så kontakt din ildsjæl, eller mød op i Veddelev kl. 13:00 (giv lige besked til din ildsjæl, så vi kan dække op til dig ved arbejdsfrokosten).  

SRPI standard bane (lille)

Noget værre rod!

indsendt 9. feb. 2019 03.08 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 9. feb. 2019 03.15 ]


Det går ikke altid helt som man kunne ønske sig
Deltagerne er begyndt at henvende sig om tilmelding til SRPI 2019, der sejles 15-16. juni. 

Det er ikke let at finde tilmeldingsskemaet, og listen med tilmeldte er ikke opdateret. Da forårsfornemmelserne så småt er begyndt at melde sig, iler jeg med en (bort)forklaring:
 
SRPIs økonomi har kørt i kredsregi siden 2012, og vi har en pæn arbejdskapital stående på en konto under Isefjordkredsen.
 
Bestyrelsen for Isefjordkredsen foreslår bl.a. at nedlægge økonomien i kredsregi ifm. kredsens  generalforsamling 7. marts. Vi var adviserede, men havde håbet på en afklaring tidligere. 
 
Vi forventer at tilbageføre økonomien til HSS, hvor den lå indtil 2012. Sejlklubbens bestyrelse har accepteret at tage opgaven på sig, på betingelse af, 
at SRPI lægges ind under sejlklubbens nye administrations-system, ForeningLet

Den store fordel ved dette er, at afstemning af indbetalinger mod tilmeldingerne bortfalder, da der betales ved tilmeldingen. 
 
HSS' kasserer er i fuld sving med de indledende øvelser. Et tilmeldingsskema i det nye system er under udarbejdelse, og offentliggøres snart. Når vi er kommet så langt, gøres opmærksom på det - her på hjemmesiden og på FaceBook.
 
Det er noget værre rod, at der kun er to tilmeldinger nu, hvor vi nærmer os midten af februar. Ikke desto mindre håber vi, deltagerne vil vente - og vende stærkt tilbage, når det hele er på plads. 
 
Sejlerhilsen, Lars P

Præmieoverrækkelse 26/8-18

indsendt 24. aug. 2018 14.44 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 24. aug. 2018 14.52 ]Vi mangler kun at 'dække bord', så er vi klar til årets præmieoverrækkelse med pral, på søndag 26. august kl. 10:00.
 
Igen giver vi den gas med præmiering af stort og småt. Der er noget til alle, der har indsendt logbog - som vi plejer, og lidt til.

Sammen med Comfort Marineservice har SRPI-ildsjæl Dannie sammensat en overflod af flotte, maritime præmier til de tre præmieborde. Desuden er der indkøbt Hobie-orienterede præmier fra SupSpot, windbreakers fra Dan Reklame, og maritime bøger fra Dansk Sejlunion og Køge Boglade. Kort sagt - der er noget for enhver!

Udover at indsende logbogen, er der kun ét krav for at få del i præmieorgiet: Man skal møde op ved præmieoverrækkelse med pral.

Resultatliste med særpræmier mv. findes nederst på siden her...

Vinderfotos 2018

indsendt 12. aug. 2018 04.37 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 12. aug. 2018 04.44 ]

Årets vinderfotos er fundet - tak til alle fotografer for de mange gode bidrag, og tillykke til Michael Ditzel, Per Hoffmann og Claus Engelsen.

Vi håber at se alle deltagere ved præmieoverrækkelse med pral, søndag 26. august kl. 10:00 - der er usædvanligt flotte præmier til alle, der har indsendt logbog, samt en række særpræmier.
 
Efter præmieorgiet evaluerer SRPI-ildsjælene årets sejlads. Deltagere, der har noget på sinde, opfordres til at blive lidt efter præmieoverrækkelsen, og bidrage med synspunkter og gode idéer, så SRPI kan blive endnu bedre næste år.
 
Hvis du vil med til Sommersejlerfest og/eller Sydfjordsstævne lørdag 25. august, anbefales hurtig tilmelding. 
1. plads - Michael Ditzel
Lynæs 14 Birgitte, Klint
2. plads - Per Hoffmann
Maxi 95 Selma, Kulhuse
3. plads - Claus Engelsen 
Hobie Cat 16 Captains Cat, Skovshoved

Fotokonkurrence 2018

indsendt 2. jul. 2018 21.08 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 2. jul. 2018 21.35 ]


Neutraliseret ræs syd for broen

Ved fotokonkurrencen præmieres de tre bedste fotografer. Præmierne er på samme høje niveau som sejlede første-, anden- og tredjepladser. Hjælp os med at finde de rette vindere, ved at finde og stemme på dine favoritter her - du kan tilmed vinde en præmie for ulejligheden.
 
Ved præmieoverrækkelse med pral, søndag 26. august kl. 10:00, er der sikret et sandt præmieorgie, i samarbejde med Comfort Marine - for at det ikke skal være løgn, suppleres desuden med flere flotte præmier fra et par andre leverandører. Vi håber du kommer!
 
Lørdag 25. august er du meget velkommen ved sejlerfest i Herslev. Af hensyn til planlægningen er tilmelding inden 16. august bedst - absolut sidste frist for tilmelding til sejlerfesten er søndag 19. august - men der kan sagtens være 'udsolgt' inden, for priserne er meget moderate.
Du er naturligvis også hjerteligt velkommen ved Sydfjordsstævnet, til kapsejlads,
cruisingregatta (ræs for sjov) og single-hand sejlads.
Hvis du har billeder, der burde have været med i konkurrencen, må du meget gerne sende dem til inderfjord'@,gmail..'com, så mange kan glædes over dem. 

1-10 of 177