Logbog for SRPI

I den elektroniske logbog findes kun positioner for de ni startsteder og neutraliseringsmærket Orø Østre Løb. Behold din originale papir-logbog med notater, som f.eks. både foran og bagved - vi kan finde på at rekvirere en kopi, hvis der opstår tvivl eller tvister.
Hvis der ikke fremkommer et lyseblåt felt med "tak for indtastningen", når du trykker "send", skyldes det, at du mangler at udfylde et obligatorisk felt - f.eks. løbsnummer. 


Start-tidspunktet lørdag og genoptagelses-tidspunktet søndag angives med dine faktiske start tider i logbogen. I SRPI resultatberegning anvender vi det foreskrevne tidspunkt i deltagerlisten, men vi vil gerne bede dig taste de faktiske tider i logbogen af hensyn til vores kryds-checkning af logbøgerne. Hvis du er nødt til at starte senere pga. en anden deltager, skal nederste felt i logbogen udfyldes.
  
Årsagen til, at rullemenuen tillader indtastning af maksimalt 72 timer - ikke 24 timer - er at standardformateringen er tid, istedet for tidspunkt... det er altså ikke fordi vi har tredoblet døgnet...