SRPI planlægningsmøde i Herslev Strand Sejlklub, 25. marts 2018

Deltagere: 
Bent (Lynæs), Bjarne (Orø), Flemming (Frederikssund), Jakob (HobieCat), Jørgen (Frederiksværk), Martin (Jyllinge) Piet (Veddelev), Poul (Roskilde), Tina og Lars (Herslev). 
 
Ildsjæle:
Vi mangler en kassemester, da Michael trækker sig fra posten i god ro og orden. Vi skal nok ikke regne med, at Isefjordkredsen stiller med en talmand jf. vores aftale fra 2012 ;-) engagementet ved løbende opfølgning er meget vigtig, for at det kan fungere.
Jørgen, der har deltaget masser af gange i Gelinde, overtager tjansen som ildsjæl i Frederiksværk, efter Michael.
Jakob deltog på vegne af HobieCat sejlerne - skønt at få en repræsentant fra etaperæsset med i gruppen.
Poul fra Hundested har trukket sig - afløses findes ved lejlighed - vi har ikke haft deltagere fra HMS i et par år. 
Lars og Tina kører på autopilot - friske kræfter og mere uddelegering er ønskelig.
 
Økonomi:
Der er god luft til indkøb af præmier. Uanset vores ihærdige indsats for at få bugt med kasseholdning udover 20-25.000, var der over 40.000,- på bankbogen ved årsskiftet. Beholdningen er fortsat over det ønskede niveau jf. beslutning i 2015; "Det er ikke meningen, at SRPI skal akkumulere penge". 
 
Tilmelding / betaling / deltagerliste:
Tilmelding og betaling, samt løbende opdatering af liste over tilmeldte bør automatiseres, og hvis muligt sammenkobles. 
Martin undersøger om NemTilmeld (som Palby Fyn Cup benytter) er en mulighed. Hvis det ikke er, eller der er lang ventetid, oprettes MobilePay for vores konto. Martin vender tilbage med info. 
 
Tilmeldingsfrist 1. juni:
Sejladsen ligger tidligt, igen i år; 'officiel tilmeldingsfrist' 1. juni fastholdes, med mulighed for eftertilmelding indtil til 5. juni (eller få dage herefter). 
Der er pt. færre tilmeldte end de sidste par år. Det er realistisk, at vi oplever en mindre tilbagegang i antal tilmeldte i forhold til 2016 og 2017, 

Resultatberegning / kontrol af logbøger:
Poul er tilbage fra sin langfart, og beregner igen resultaterne, med Lars' hjælp. 

Anbefalede overnatningshavne:
Herslev, Orø og Lynæs er på plads. Jørgen tjekker op om klubhuset i Frederiksværk - OK, booket 27/3, /og Flemming og René afgør, om vi igen benytter Frederikssund, eller om vi vender tilbage til Marbæk. Tilbagemeldinger snarest muligt.
Lynæs modtager betaling via MobilePay inden 8:00, som supplement til betaling på havnekontoret mellem 8:00 og 8:30. Ved betaling via MobilePay på 40109119 skal bådens navn samt pladsnr. oplyses; dette bør fremgå af materialet til deltagerne. Info om ordningen med Lynæs Havn.
Herslev er i færd med at lave nye bade-/omklædningsrum - adgangskode skal oplyses til deltagerne, som vi også praktiserer i Lynæs.

Banen:
Hobie banen lægges forbi stranden nord for Frederikssund lystbådehavn, ved roklubben på Kalvøen. Ændringen sker for at imødegå uheld og skader på grejet ved sejlads inde i havnen. Jakob sender info / kortskitse til Lars.
Der laves ikke om på andre banemærker - vi prøver at skære det ud i pap, hvordan mærkerne skal rundes - fx. omformulere 'holde om styrbord' - desuden kan der laves et opslag om årsagen til, at der benyttes to forskellige mærker ved Selsø Hage, og til at bøjen ved Kignæs passeres på styrbord side uanset, om der startes mod nord eller gås i mål mod syd. Løsningerne er valgt for at give størst mulig sikkerhed, når felterne mødes dér.
Vi kan ikke sætte standere / flag på sømærkerne - det må man ikke.
  
Standere og plakater:
Aalborg Flagfabrik har ikke leveret de bestilte SRPI-standere (grafik til de store vimpler til overnatningshavnene driller). Lars rykker.
Plakater printes af Lars, og Piet laminerer nogle.
Når standere og plakater er på plads, koordinerer Piet og Lars distributionen. 
  
Tekst til klubblade og hjemmeside
Se Flemmings fine skriv nederst på siden... det kan frit tilpasses lokale forhold...
 
Præmier:
Dannie bestiller igen maritime præmier hos Comfort Marine Service.
Jakob kommer med forslag til præmier fra Flemse til cirka ti Hobie-besætninger.
Lars har kigget på nogle lækre jakker hos DanReklame, der normalt leverer vores tøj-præmier.
Vi skal have lidt overblik Inden præmier købes - fint, hvis Dannie og Lars kunne mødes, og gennemgå lageret - aftalt at mødes 6/5Døde præmier sorteres fra; de forsøges solgt ifm. præmieoverrækkelsen - overskydende gives herefter til loppemarked, genbrugsbutik eller lignende. 
Flemming bestiller glaspræmier ved Weidingerglas ved behov - Lars kan også bestille graverede skåle hos DanReklame.
Forslag til præmier (fra brainstorm):
  • Passere,  Kurslinealer,  Spilhåndtag,  Windex,  Vindmåler til mobiltelefon,  Signalflag sæt,  Bøger og Film (fx. Troels Kløvedal og Mod fjerne kyster),  Bådplejeprodukter. 
Forslag til bog- / filmtitler er velkomne.
 
Som altid ved indkøb - hav fokus på, at vi har begrænset plads - småt men godt foretrækkes!

Bent foreslår en startsteds-præmie. Hvis feltet ser fornuftigt ud, prøver vi med nogle ekstra præmier, og afprøver konceptet. 

FaceBook:
Piet efterlyste mere aktivitet på FaceBook. Det være sig i sejladsens gruppe, samt i andre relevante grupper. Det er op til ildsjælene, at holde gryden i kog med opslag, kommentarer mv.
 
Næste møde:
Tak til HSS for husly ved arbejdsfrokost og planlægningsmøde. 
Der holdes evalueringsmøde i forlængelse af 'Præmieoverrækkelse med pral', 26. august.
 
Stor tak til alle - og til Poul Jensen og Michael Rögen for deres ukuelige indsats i årene, der er gået.
  
Referat, Lars

Tilføjelser til referatet er markeret med rødt.

De tre seneste nyheder

  • Vi holder næsten jubilæum Snart begynder fordeling af standeren, der markerer at vi ikke får fejret jubilæet som planlagt. Til gengæld er vi er glade for, at det vil lykkes at afholde sejladsen - og ...
    Sendt 31. maj 2020 23.13 af S.R.P.I Inderfjord
  • Livrem og seler ved SRPI Tak for den kolossale opbakning! Søndag 17. maj kom tilmelding nummer 120; dermed har mere end 300 sejlere allerede besluttet sig for at deltage i den særlige 'Covid-19 udgave ...
    Sendt 24. maj 2020 13.39 af S.R.P.I Inderfjord
  • SRPI i 'Covid-19 udgave' SRPI 2020 sejles 20-21. juni i en begrænset 'Covid-19 udgave' i stedet for det planlagte 25-års jubilæum - vi kalder sejladsen SRPI 24½  Jubilæumssejladsen udsættes et år, men ...
    Sendt 27. apr. 2020 08.29 af S.R.P.I Inderfjord
Viser post 1 - 3 af 193. Vis flere »