Spørgsmål og svar - om SRPI TurLys

Både fra 14 til 50 fod har deltaget i Sjælland Rundt På Indersiden. Halvdelen sejler uden målebrev. SRPI TurLys er et unikt system til vurdering af forskellige bådes indbyrdes fartpotentiale. TurLys anvendes til at udregne "praletider", som flittigt bruges til venskabelige drillerier, og som benyttes når vindere i cruisingklassen skal findes. 
 
TurLys-listen udvides løbende, så der er ingen grund til at holde dig tilbage, hvis din bådtype mangler. Udover mange flere køl- og flerskrogsbåde, end tidligere, findes en række jolletyper på listen, så TurLys også kan benyttes ved andre arrangementer end Sjælland Rundt På Indersiden.
Af sikkerhedshensyn må juniorsejlere ikke deltage uden følgebåde. 
 
Nederst på siden kan du hente den seneste version af TurLys listen, med over 1.600 bådtyper. 
  
Gammelt kort over Fjordlandet
Er det ikke lidt gammeldags, at vidt forskellige bådtyper ikke kan mødes til venskabelig dyst?

Bådtyper tilføjes efter behov, og TurLys kan blive justeret, når nye data fremkommer. Oplysninger og data for bådtyper mærket med  i TurLys-listen er særligt velkomne. Forslag til forbedringer og tip om manglende bådtyper sendes til inderfjord<>gmail.com 
 
Hvis du er interesseret i lidt nørderier, kan du læse mere om TurLys 2018 her. Og for historisk interesserede, findes lidt om de første TurLys 2014 her.