Spørgsmål og svar - om sejlerfest og præmieoverrækkelse med pral

Hvem præmieres?
Siden 1998, hvor kun én af 26 startende fuldførte, har det været en SRPI-specialitet, at alle fuldførende begaves eller præmieres. Bedste foto og bedste turberetning præmieres også. Som regel er der også trøstepræmier eller gaver til udgåede både.
 
Kan man få præmier og gaver tilsendt?
Nej, dit deltagergebyr bruges på præmier – ikke på porto. Uafhentede præmier spreder glæde ved næste SRPI.
 
Hvornår er der præmieoverrækkelse?
Præmieoverrækkelse med pral holdes kl. 10:00 sidste søndag i august på Herslev havn. Kørselsvejledning kan hentes her, hvis du skulle vælge at komme ad landevejen.
 
Er der interesse for sponsorpræmier?
Præmiernes og gavernes samlede værdi overstiger som regel de samlede indskud. Sponsorpræmier af god kvalitet er derfor meget velkomne! Kontakt Lars eller en af de andre ildsjæle, hvis du vil bidrage til festlighederne.

Hvornår er der sejlerfest?
Sidste weekend i august inviteres til sejlerfest i forbindelse med Sydfjordsstævnet. Lørdag aften fester vi på tværs af bådtyper og generationer, inden vi mødes søndag formiddag til Præmieoverrækkelse med pral.

Hvem kan deltage i sejlerfesten?
Sejlerfesten er for deltagerne i SRPI og i Sydfjordsstævnet, samt for medlemmer af sejlklubben. Inviter endelig de yngste med - HSS's aktive juniorer plejer at tage forældrene med, så sejlerfesten er meget familievenlig. Tilmeld dig her
stævne.
 
Præmieoverrækkelse med pral 25/8-13
HSS danner ramme for præmieoverrækkelsen Der er præmier til alle - også til dem, der ikke fuldfører