Sjælland Rundt På Indersiden
Søg på dette website
Forside
Nyheder og opslag
Referater mv.
Takstblad
Dansk Sejlunion
Danske Tursejlere
F L I D
Roskilde Fjordudvalg
Vejret i Herslev
Ideen
Ni startsteder
Kapsejlads
Cruisingregatta
Tursejlads med motor
SRPI-light og SRPI-HC
Socialt samvær i havn
Præmier til alle
Sejlads i enestående natur
Bane og waypoints
Regler
Ansvar og forpligtelser
Bane og waypoints
S R P I
Tilmelding og tilmeldte
Bane og waypoints
Nyheder fra SRPI
Sejladser og resultater
Indtast logbog
Kontaktpersoner
Ideen
Regler
Tilmelding og tilmeldte
Referater mv.
>
121110
Service mv. i køkken
HSS kontakter
Optalt af Marianne og Knud, 10. november 2012
Kopper
72
Underkopper
72
Sidetallerkener
147
Krus
2
Sukkerskåle
0
Flødekander
13
Flade Tallerkener
162
Dybe tallerkener
48
Vinglas
116
Øl/vand-glas
77
Champagneglas
9
Snapseglas
58
Fade stål
8
Sovsekander
8
Skåle stål
10
Glasskåle mini
8
Glasskåle små
22
Glasskåle mellem
27
Glasskåle store
13
Glasskåle kæmpestore
9
Glaslyseholdere
Mange
Bordknive
106
Gafler
126
Skeer
54
Teskeer
57
Serveringsskeer, - spartler
20
Skarpe knive
Mange
Små køkkenknive
Mange
Termokander
11
Gryder
4
Pander
0
Vandkander
17
Bakker
6
Saltbøsser
10
Peberbøsser
11
Varmebrikse
6
Smørebradder
9
Vaser
31
Tilbage til referater
...
Om udlån af klubhus
...