OK-DM 2016‎ > ‎Nyheder / News‎ > ‎

Hansson-Mild vippede Svendsen ned fra førstepladsen

indsendt 13. aug. 2016 23.57 af Fjordens Helte   [ opdateret 14. aug. 2016 00.12 ]
Der er lagt op til et brag af en finale-dag på OK-Jollernes sidste dag ved DM. Thomas Hansson-Mild har 8 points efter dagens tre hård-vinds-sejladser, mens Svendsen ligger på andenpladsen med 10. Den regerende europamester, Bo Petersen kunne have ført serien, men han blev snuppet for sort flag i dagens første sejlads, og ligger nu på 13 point.
Rigelig vind giver udfordringer som jollesejler, og ud over de obligatoriske kæntringer, så var der også en enkelt sejle med et flænget sejl, og en anden sejler der knækkede en mast. En af klassens 'rookies' (Dirch Zibrandtsen, 50 år) leverede dagens absolut mest spektakulære optræden. Dirch gennemførte anden sejlads som sidste mand på banen, og kæntrede 10 meter efter mållinjen, med et flækket sejl som resultat. Dirch udtaler, at det har været hans hårdeste dag på vandet, men åbenbart ikke mere, end at han også kunne underholde med levende musik til aftenens gallamiddag.
 
Dagen bød på tre sejladser, hvor den første blev vundet af den tidligere …. Christian Olesen. Anden: Svendsen. Tredje Thomas Hansson-Mild. Sidstnævnte fører den samlede stilling.
 
OK-jolleklassen er virkelig blevet begunstiget med præmier fra vores gavmilde sponsorer. Der er så mange præmier, at vi har mulighed for at uddele to flotte præmier til aftenens middag. Thomas Kvist (Herslev) modtog en OK-jolle-bom fra okjollebom.dk og Lars Due (Skælskør)  modtog et start-ur fra Ronstan.
 
Thomas Kvist
Thomas Hansson-Mild under lørdagens sejladser