News and updates
Nyheder og opdateringer

Spar Nord

Tak for hjælpen ved OK-DM 2016

indsendt 15. aug. 2016 15.05 af Fjordens Helte   [ opdateret 15. aug. 2016 15.13 ]


Takket være en imponerende indsats fra utallige frivillige, blev DM for OK-joller en bragende succes, og et stævne i allerhøjeste klasse på land og til vands.
 
Jørgen Svendsen, Bo Petersen og Stefan Myrälf vandt hhv. guld, sølv og bronze, mens Thomas Hansson-Mild fra Sverige blev stævnevinder, mens new-zealandske Greg Wilcox lå på fjerdepladsen, mellem sølv- og bronzevinderne, da resultatlisten blev gjort op efter syv sejladser.
 
Lars Andresen blev den bedst placerede fra HSS' Fjordens Helte. Én af de øvrige helte, Søren Svarre var på vandet for at tage billeder, og filme - et lille udvalg af Sørens fotos findes i fotoalbummet, og Dronefilm 1 Dronefilm 2 og Dronefilm 3 findes på YouTube.
 
Hvis du har nogle gode billeder på land eller på vandet, så tøv ikke med at sende til fjordenshelte@gmail.com, så vi kan få puttet dem i albummet.
 
Tak til alle, som hjalp 12-14. august - uden jer var det aldrig gået!
Bo Petersen, Jørgen Svendsen og Stefan Myrälf

Hansson-Mild vippede Svendsen ned fra førstepladsen

indsendt 13. aug. 2016 23.57 af Fjordens Helte   [ opdateret 14. aug. 2016 00.12 ]

Der er lagt op til et brag af en finale-dag på OK-Jollernes sidste dag ved DM. Thomas Hansson-Mild har 8 points efter dagens tre hård-vinds-sejladser, mens Svendsen ligger på andenpladsen med 10. Den regerende europamester, Bo Petersen kunne have ført serien, men han blev snuppet for sort flag i dagens første sejlads, og ligger nu på 13 point.
Rigelig vind giver udfordringer som jollesejler, og ud over de obligatoriske kæntringer, så var der også en enkelt sejle med et flænget sejl, og en anden sejler der knækkede en mast. En af klassens 'rookies' (Dirch Zibrandtsen, 50 år) leverede dagens absolut mest spektakulære optræden. Dirch gennemførte anden sejlads som sidste mand på banen, og kæntrede 10 meter efter mållinjen, med et flækket sejl som resultat. Dirch udtaler, at det har været hans hårdeste dag på vandet, men åbenbart ikke mere, end at han også kunne underholde med levende musik til aftenens gallamiddag.
 
Dagen bød på tre sejladser, hvor den første blev vundet af den tidligere …. Christian Olesen. Anden: Svendsen. Tredje Thomas Hansson-Mild. Sidstnævnte fører den samlede stilling.
 
OK-jolleklassen er virkelig blevet begunstiget med præmier fra vores gavmilde sponsorer. Der er så mange præmier, at vi har mulighed for at uddele to flotte præmier til aftenens middag. Thomas Kvist (Herslev) modtog en OK-jolle-bom fra okjollebom.dk og Lars Due (Skælskør)  modtog et start-ur fra Ronstan.
 
Thomas Kvist
Thomas Hansson-Mild under lørdagens sejladser
 

 

OK-DM 2016 er skudt igang

indsendt 13. aug. 2016 03.46 af Fjordens Helte   [ opdateret 13. aug. 2016 03.57 ]

OK-DM blev skudt godt igang fredag 12. august - også af fotograf Søren Svarre, der har leveret billederne herunder. 
Hvis du i weekenden får skudt nogle gode billeder på land eller på vandet, så tøv ikke med at sende til fjordenshelte@gmail.com, så vi kan få puttet dem i albummet, så vi kan dele glæden ved mesterskaberne og den store frivillige indsats, der ydes i klubben, for at gøre det hele muligt.
 
 
 
 
 
 

Frivillige hjælpere

indsendt 6. aug. 2016 10.10 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 6. aug. 2016 10.34 ]

fjerner sten og tang fra stranden

ønskes ved DM i OK-jolle, 11. 12. og 13. august 2016.
 
Tak til alle dem der allerede har meldt sig og som vil få en dejlig oplevelse sammen med de over 100 OK jolle sejlere, der er tilmeldt stævnet.
 
Vi mangler stadig nogle hjælpere, der kan hjælpe med mindre opgaver på land - interesserede kan henvende sig til Dan på mobil 40 91 60 70, hvis de kan give en hånd på én eller flere af dagene.

Aftersailing

Sponsorater ved OK-DM

indsendt 4. jul. 2016 21.24 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 4. jul. 2016 21.47 ]


Spar Nord

Det er med stor glæde, at vi nu kan berette om, at flere aftaler med vores sponsorer er faldet på plads. SparNord-Fonden har som hovedsponsor valgt at støtte vores danmarksmesterskab med 20.000 kr. Med denne flotte økonomiske håndsrækning fra fonden, kan vi arrangere lige præcis et DM, som vi har gjort os forhåbninger om – helt fra det første planlægningsmøde.

Derudover har Strandberg Marine (v. Jesper Strandberg) og Sejlfoto.dk (v. Søren Svarre) i fælleskab valgt at sponsere et ”photo-shoot”, hvor der fra rib-gummibåd med tilhørende fotograf vil blive fotograferet fra sejladserne, og vi glæder os til at kunne viderebringe flotte aktuelle billeder fra kapsejladsbanen.

Vi ser også frem til at kunne levere et stævne, som forhåbentlig bliver lige præcis som vi ønsker at arrangere det. Nemlig, hvor sponsorer, sejlere, hjælpere og gæster oplever præcis det, vi alle håber på når sådan et arrangement løber af stablen. Nemlig, en rigtig god oplevelse.

Og husk, at lørdagens fest er en fest for hele sejlklubben, også selvom du ikke er engageret i andre aktiviteter ved stævnet. Husk blot at tilmelde dig på www.okjolle.dk, så køkkenpersonalet har en chance for at justere indkøb og madlavning. Kom ned og se, hvordan en sejlerfest skal strikkes sammen, og vær med til at frembringe en skål for vores hjælpere og sponsorer.

Tusind tak til alle frivillige og sponsorer - fordi I gør det muligt! Uden jeres indsats var der ikke noget DM i Herslev. 
Spar Nord støttede også de nordiske mesterskaber i 2013.

DM for OK-joller 2016

indsendt 15. okt. 2015 21.44 af Lars Plejdrup   [ opdateret 15. okt. 2015 22.05 ]


Per og Rasmus signalerer baneændring
 
fjerner sten og tang fra stranden
Trenden er i fortsat udvikling, jollesejlads er for mange en sjov og overkommelig sport.
 
HSS er en af flere klubber i Danmark, som tilbyder jollesejlere – unge som voksne – gode muligheder, og samtidig er aktiviteterne med til at skabe et unikt miljø i klubben.
 
I 2013 arrangerede vi Nordisk Mesterskab for OK-joller, og det var en dejlig oplevelse, som sejlerne ønsker HSS gentager med et Danmarksmesterskab i 2016.
 
I august måned torsdag den 11. om aftenen bydes de første velkommen, og fredag den 12. august kl. 10:00 er der officielt velkomst. Der sejles fredag, lørdag og søndag.
 
Lørdag aften arrangeres festmiddag, med hvad dertil hører, og en super weekend afsluttes med præmieoverrækkelse søndag først på eftermiddagen.
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen – der bliver brug for masser af frivillige, og det ville være ærgerligt at booke til 'anden side'. 
 
Der er nedsat en planlægningsgruppe, som er i gang med organisering og planlægning.
 
Henry 
Hurra for en perfekt første start
 
Svenskerne synger en sang

1-6 of 6