Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Race Qs tracking - 8/8-19

indsendt 28. jul. 2019 02.08 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 28. jul. 2019 02.13 ]


Alle kapsejlere og øvrige interesserede HSS'ere inviteres hermed til en præsentation af tracking-softwaren, RaceQs, torsdag 8. august kl. 18:30-19:30 i sejlklubben.

RaceQs er et gratis program, som nemt anvendes til at få alle både med i en kapsejlads, udelukkende ved hjælp af mobiltelefon/løbeur eller andet GPS-udstyr ... - uden det koster noget. Kapsejladserne kan efterfølgende analyseres hjemme ved computeren, og uanset om du primært er interesseret i, hvor på banen du sejler hurtigere eller højere end dine konkurrenter, eller om du primært vil vide om du er mest effektiv i en vending fra styrbord til bagbord ... - eller omvendt, så er det nemt at finde disse oplysninger efter sejladsen.

Analyse-mulighederne er mange og brugen af systemet er blevet lavet meget brugervenligt. Man skal bare lige finde ud af hvordan man kommer igang.

Vi er mange OK-sejlere, der har haft stor glæde af RaceQs, og at vi kan se, at der er mange andre sejlere i klubben, der også kunne kan have glæde af dette program. Derfor prøver vi hermed at sprede budskabet.

Aftenens program:
  • Velkomst og Introduktion
  • Hvordan anvendes RaceQs allerede i klubben?
  • Hvordan opretter man sig som bruger?
  • Hvordan opretter man en kapsejlads?
  • Hvilke data kan man se efter sejladsen?
  • Eksempel: Vi-går-en-sejlads... - og opretter en bane til sejladsen derefter.
Deltagelse er gratis og Seniorjolleudvalget byder på kaffe og kage i løbet af arrangementet. Der vil også være mulighed for at købe øl/vand (MobilePay).
 
Tilmelding er påkrævet, så vi ved hvor meget kaffe/kage vi skal arrangere. Tilmeld dig her...
 
Seniorjolleudvalget