Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

NM for H-både 9-11. juni

indsendt 24. apr. 2017 22.58 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 19. maj 2017 21.11 af SRPI Inderfjord ]


Fredag d. 9/6 til søndag d. 11/6 afholdes nordiske mesterskab for H-både i Herslev Strand Sejlklub. Tilmeldingen til stævnet foregår på dette link, hvor det også er muligt at se, hvilke mandskaber, der allerede har erklæret sig klar til at kæmpe om det nordiske mesterskab. Yderligere detaljer om stævnet er tilgængelige i ”Notice of Race (NOR)". Den seneste version kan hentes her

For at imødegå de logistiske udfordringer et sådan stævne uundgåeligt forårsager, har vores havnefogeder fremstillet en skitse, der viser hvilke af havnens områder der vil blive anvendt til de forskellige funktioner:
 
Vi ser frem til en festlig weekend, hvor havnen og farvandet i Fjorden kommer til at summe af sejlads-aktivitet. Så, vel mødt på havnen, og gå ikke glip af denne unikke mulighed for at være en del af oplevelsen. 

Alle informationer om stævnet kan findes i den seneste version i FaceBook-gruppen ”H-Boat - NM2017 – Herslev”. Hvis du er interesseret, så meld dig ind i gruppen - også hvis du bare er nysgerrig.
 
Venlig hilsen
Planlægningsgruppen H-Boat - NM2017 - Herslev