Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Invitation til Sejladsmøde

indsendt 8. mar. 2017 13.42 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 8. mar. 2017 14.12 ]
Kom og mærk suset fra fjorden, torsdag den 30. marts kl. 19:00 i Herslev Strand Sejlklub, Herslev Strandvej 10, 4000 Roskilde. 


Alle med og uden sejlererfaring er meget velkomne denne aften, hvor vi sætter focus på at sejle kapsejlads og 'ræs for sjov'; vi vil meget gerne samarbejde med sejlere fra Lyndby og Gershøj, så invitationen gælder også de omkringliggende sejlklubber.
 
Målgruppen er unge og voksne med interesse for at vide mere om kapsejlads. Det undestreges, at man ikke behøver at bådejer, eller have erfaring - hvis du gerne vil ud og sejle, finder vi en plads til dig på en af bådene - HSS kan tilbyde sejlads til alle, uanset køn og alder, i  - HSS har juniorafdeling og voksensejlerskole. Derudover har vi en kapsejladsafdeling, der hver onsdag i sæsonen tilbyder kapsejlads for kølbåde - også for tursejlere, ved 'ræs for sjov'. Du kan også sejle singlehand om mandagen. Klubbens senior Wayfarer-jolle kan også lånes. Alt dette vil vi gerne informere om ved mødet. 
 
Sejlmager Claus Høj fra Høj Jensen Sails kommer og fortæller om sejlsport. Claus har vundet verdensmesterskaber i flere forskellige bådklasser, og er rigtig god til at fortælle om sejlsport og kapsejlads, så det kan du glæde dig til!
 
HSS stiller op med kaffe og kage, krydret med sejlersange, så der skulle være lagt op til en rigtig hyggelig og informativ aften.
 
Kom og mærk suset!
Kapsejladsudvalget i Herslev Strand Sejlklub