Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Orø Rundt ClassiC 12/9-15

indsendt 17. aug. 2015 22.24 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 17. aug. 2015 22.31 ]
Orø Bådelaug Sejladsudvalget arrangerer Orø Rundt ClassiC2, lørdag 12. september 2015, kl. 10:00. Sejladsen er en del af Kredsmesterskabet 2015/2016.
 
Der sejles i to samtidige versioner! Kapsejlads og tursejlads i én og samme bevægelse. Orø Rundt – Hver sin vej...

Kapsejladsen Orø Rundt ClassiC afvikles efter DH og med respitstart. 
Første båd (højeste GPH) starter klokken 10:00. Skippermøde klokken 09:00 i klubhuset. 
Tilmelding udelukkende online via www.kapsejler.dk 
Denne sejlads kræver gyldig licens, og man skal ud over skippernavn, e-mail og telefon, oplyse antal deltagere i båden og gyldigt certifikat nummer ved tilmelding. Certifikatet efterprøves på Websejler.dk for gyldighed og data derfra bruges til tidsberegningen. På grund af tidlig tilmelding, bruges TA-målet ”GPH” 
Starterne beregnes efter tilmeldingsfristen er udløbet og der må ikke være rettelser i certifikaterne, der er nyere end seneste tilmeldingsdag. Båddata, der er ændret senere, vil ikke blive anvendt. 
Jf. vedtagelsen i Isefjordkredsen tilbydes to løb. DH-både og Folkebåde. Sejladsen er for DH-både et enkeltbådsløb uden yderligere løbsinddeling. For Folkebåde et klasseløb. 
Sejladsen er en distancesejlads med start og mål på Orø. NB! Denne sejlads er en del af Kredsmesterskabet 2016 og der uddeles præmier for denne sejlads for sig selv. Her gælder det om at vinde og samle point til KM 2016 En helt almindelig kapsejlads 1. Præmien hér, vil mindst være vandrepokalen ”Godthaabsgaardpokalen” (2005) Sidstepræmien er den berygtede, men smukke Luk-Leddet præmie: Havelågen

Tursejladsen Orø Rundt ClassiC. Som tidligere anvendt, er der nu en tursejlads for kølbåde, der sendes modsat kapsejladsen rundt om øen og her tildeles man et ”TurLYS”. Har man et bedaget målebrev til sin båd, kan man i meddelelsesområdet i tilmeldingen skrive sit LYS. Ellers finder vi et passende og retfærdigt .. Der ikke kan diskuteres.. Tursejladsen Orø Rundt gennemføres med TurLYS og også med respitstart. Tursejlerne startes sammen med kapsejlerne, men har altså egen bane. Tursejlende både skal føre nationsflag på hækken og her gælder søfartsregler og ISAF’s: ”Simple regler for kapsejlads”. Banerne for begge sejladser er identiske, med modsatte sejladsretninger. Skippermøde for Tursejladsen er også klokken 09:00 i klubhuset på Orø Havn. Tilmelding udelukkende online via www.kapsejler.dk