Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sydfjordsstævne 2015

indsendt 8. aug. 2015 23.41 af SRPI Inderfjord   [ opdateret 17. aug. 2015 22.43 ]
Lørdag 29/8 sejles kapsejlads, der tæller med i kredsmesterskabet, samt ræs for sjov i cruising-klassen. Lørdag aften fester vi igennem, og søndag 30/8 sejler juniorerne, og der holdes præmieoverrækkelse med pral for Sjælland Rundt På Indersiden kl. 10:00.
Sydfjordsstævne 2013
  
Sydfjordsstævne 2013
 
Sydfjordsstævne 2012
Lørdag sejler kapsejlerne 2 sejladser på op-ned-bane i Yderbredningen og 1 distancesejlads tilbage til havnen. Se baneskitser...
 
Både i cruising-klassen - det vil sige både uden målebrev, eller både med målebrev, som gerne vil tage det hele lidt mere afslappet - sejler 1 sejlads fra Herslev til Yderbredningen, og 1 sejlads tilbage til havnen - se baneskitser herDer sejles efter forenklede regler og TurLys, og du vælger om du vil sejle med eller uden spiler kort inden første start. Læs mere om 'Ræs for sjov', som vi også kalder cruisingsejladserne...
 
Lørdag aften er der sejlerfest i klubhuset. Det koster kun 100,- for voksne, og 50,- for unge under 18 år, for grilmad med tilbehør. Læs mere om SommerSejlerFesten...
 
Tilmeldingsfristen er søndag 23/8-15 - tilmeld dig her: 
Det er gratis at overnatte i Herslev for alle stævnets deltagere, uanset om man kommer fra en frihavn eller ej. Der er også mulighed for at overnatte i telt på shelterpladsen bag sejlklubben.
 
Igen i år tæller Sydfjordsstævnet lørdag 29. august og Jyllinge Open lørdag 19. september med i HSS' klubmesterskab for kølbåde. Begge stævner tæller også med i JS' klubmesterskab, og i Kredsmesterskabet. 
 
For Jyllinge- og Herslevsejlere er deltagergebyret ved begge stævner inkluderet i deltagergebyret for klubbernes aftenkapsejadser og klubmesterskaber.
 
Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at Jyllinge Sejlklubs og Herslev Strand Sejlklubs kapsejlere tilmelder sig, ligesom alle andre! 
 
Mere om søndagens Sydfjordsstævne for juniorer i Optimist, Zoom 8, Tera, Feva og 420 joller...
 
Huskeseddel til opslagstavlen kan hentes herunder... 
Sydfjordsstævne 2013
 
Sydfjordsstævne 2013
 
Aftenkapsejlads i HSS
Ċ
SRPI Inderfjord,
8. aug. 2015 23.51