Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Den fina flickan

indsendt 29. maj 2014 21.42 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 29. maj 2014 22.05 ]
Aftenkap midt i maj
En lille beretning fra vor Onsdags sejlads den 28/5: 
  • Vejret var fint, vinden var god og alle var opsat på at gøre deres bedste. så konkurrence-genet var helt i top på vores båd. Vi fik en hæderlig start og fulgtes med Flicka - én af vore værste konkurrenter - helt ud til det gule mærke ved Ægholmen. Her var der lidt rigelig trafik idet Roskilde også bruger dette mærke til deres kapsejlads; det skulle viste sig at de skulle bagbord og vi skulle styrbord om dette mærke. Vi røg ind i en klump på 4-5 både fra Roskilde, uden de store problemer. Lige bag os kom Flicka, der rundede mærket om bagbord, med kun få meter imellem Flicka og Katana kunne vi praje Dem og fortælle at det var forkert i følge vort program; de prajede tilbage at deres program oplyste at de skulle bagbord rundt, vi kontrollerede nok engang og fastholdt at vi skulle styrbord rundt. Da Flicka ikke vendte tilbage, satte vi det røde protest flag hvorefter der blev kontrolleret nok engang over hos Flicka, der herefter meddelte at de havde rundet forkert, men at de ville fortsætte for at få resten af turen med. 
      
  • Nu kommer så det jeg var allermest glad for denne skønne onsdagaften. Flicka-folket, der vist ikke havde skipper Kristian med, fulgte med hele banen rundt, uden på noget tidspunkt at forsøge at presse os selv, om at de havde muligheden i flere situationer. Det var FAIR og det er rart at opleve fra én af vores værste konkurenter. At vi konkurrerer på livet løs, når vi er ude at øve os om onsdagen det er sikkert, men at der blandt kapsejlere også er deltagere, der er FAIR er rart at vide.
     
  • Desværre kom Flicka-folket ikke op til ostemadder og kaffen, så vi gemmer vor ret til lidt drilleri til en anden gang. Man hører tit at kapsejlads er for nogle vilde sejlere, der råber og skriger efter hinanden - det gør vi også, men der er heldigvis også plads til at være FAIR, og derved få det bedste ud af en onsdagsaften. Tak til Flicka jeg giver en omgang næste gang. 
Med sejlerhilsen,
Katana, Niels W