Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

På forsiden...

indsendt 30. aug. 2011 03.27 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 30. aug. 2011 04.23 ]
HSS er igen på forsiden af www.minbaad.dk:
21 BÅDE TIL SYDFJORDSSTÆVNE
Isefjordkredsens kapsejlads for kølbåde og kredsmesterskab, Sydfjordsstævnet, kunne i år samle hele 21 både til start. Bjørn Kloster sikrede sig titlen som Kredsmester 2011.

Sydfjordsstævnet, som er blevet sejlet på Isefjorden siden 1992, er to sejladser på op/ned bane efterfulgt af en kort distancebane (5,1sm) med start og mål ved Herslev Strand Sejlklub.

Bjørn Kloster fra Roskilde Sejlklub, i Nordisk Familiebåd sikrede sig titlen som Kredsmester 2011 ved Sydfjordsstævnet i Herslev, lørdag 27. august.
På grund af tordenvejr og ekstremt kraftig regn, valgte et par både undervejs til startområdet, ikke at starte. Og en tilmeldt kunne ikke samle en besætning, så skipperen kom med som gast hos en af de andre deltagere.

I første start for både med rødt klasseflag, startede størstedelen af bådene med grønt klasseflag. Kun to af deltagere havde is nok i maven til at vente på at dommerbåden fik flyttet anker, og startet dem.

Lars Plejdrup fra Herslev Strand Sejklub fremhæver baneleder Bjørn Junkers (Nykøbing Sj.) sædvanligt høje niveau for afvikling af sejladserne.
Bjørn Kloster fra Roskilde Sejlklub, modtog vandrepræmien og et gavekort på kr. 1.500,- overrakt af kredsens kapsejladskontakt, Johs. Egede fra Jægerspris Sejlklub.

På anden- og tredjepladsen i kredsmesterskabet kom Bjarne Søeborg fra Orø Bådelaug og Lars Kjøller fra Frederiksværk, der blev begavet med gavekort på hhv. kr. 1.000,- og 500,-. De tre besætninger fejrede resultatet ved en større sejlerfest i arrangøren Herslev Strand Sejlklubs klubhus lørdag aften.

Katrine Bertelsen - 30-08-2011 12.00 - www.minbaad.dk