Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Invitation til Pinsestævne

indsendt 16. maj 2011 13.20 af Lars Plejdrup   [ opdateret 16. maj 2011 13.51 ]
Sejlklubben Lynæs har hermed fornøjelsen at invitere til årets Pinsestævne, kredsens ældste stævne, som afholdes Pinselørdag, den 11. juni 2011.

Stævnet tæller som 2. afdeling i Isefjordkredsens Kredsmesterskab for Kølbåde og er åbent for alle både med gyldigt DH målebrev, og placeringer beregnes efter GPH.

Sejlklubben Lynæs forbeholder sig ret til at aflyse stævnet, hvis der ikke er mindst 12 tilmeldte både.
 
Tilmelding sker ved fremsendelse af oplysning om: Bådnavn, Certificatnummer, Skippers navn, telefonnummer og sejlklub, til: Henrik Pedersen på henrikped@get2net.dk, så det er modtaget senest onsdag, den 8. juni 2011. Yderligere information kan også fås hos Henrik på 2084 4093.
  • Indskud udgør kr. 200, som betales ved registreringen. 
  • Registrering foregår på stævnedagen fra klokken 09.00 i klubhuset.
  • Skippermøde afholdes klokken 10:00.
  • Varselssignal for første start er planlagt afgivet kl. 10:55.
  • Sejladsbestemmelser fås ved registreringen, ligesom de vil være tilgængelige på www.lynaes.dk. Banen offentliggøres ved registreringen og er en distancebane rundt på Isefjorden med start og mål ud for Lynæs Havn. Distance ca. 20 mil.
  • Der vil være præmie til hver 3. betalende båd.
Deltagerne deltager i stævnet fuldstændig på deres egen risiko (se regel 4, Beslutning om at deltage). Den arrangerende myndighed påtager sig ikke noget ansvar for materielskade, personskade eller dødsfald, der opstår som følge af eller før, under eller efter stævnet.
 
Hver deltagende båd skal være omfattet af en gyldig, sædvanlig tredjeparts ansvarsforsikring.
 
Efter sejladserne tænder vi grillen, og der vil være salg af øl, vand, vin og kaffe, mens du selv må sørge for den faste føde. Det er jo Pinselørdag, så det er en perfekt lejlighed til at fordybe sig i diskussioner om de nye handicapregler, dagens udfordringer og mange andre interessante emner, med sejladsens mange deltagere.
 
Vi glæder os til at se mange af jer!
 
Sejlklubben Lynæs, Kapsejladsudvalget
Mere om sejladserne i kredsmesterskabet findes på www.isefjordkredsen.dk