Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Tænk på andre...

indsendt 1. maj 2014 23.26 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 1. maj 2014 23.46 ]
Juniorafdelingen i HSS har en stor bøn kølbådssejlere, der endnu ikke har fået mast på båden: Tænk på andre, og undlad at spærre pladsen ved mastekranen!
Tirsdag, onsdag og torsdag bruger juniorerne mastekranen til at søsætte klubbens både, og det er et meget stort problem, at de ikke kan komme til, fordi der ligger master på tværs - master der er efterladt, sikkert fordi man måske ikke lige blev færdig med at rigge til.
 
Masterne er selvfølgelig ikke er efterladt som chikane, men de har desværre samme effekt. Derfor: Hvis du ikke er færdig med at klargøre din mast, så placér den et sted, hvor den ikke er i vejen for andre - f.eks. på bukke på molen. 
 
Torsdag 1. maj havde vi en flok unge mennesker, som ikke kom ud at sejle, fordi området ved mastekranen var blokeret.
Vi er mange, der bidrager aktivt til juniorafdelingens aktiviteter kan holdes kørende, og det er problematisk, når man som frivillig i klubben har fået alle dagens aktiviteter koordineret, så man akkurat kan nå på havnen for at træne juniorerne... for at konstatere at de ikke kan komme på vandet på grund af efterladte master, der forhindrer Ynglingetrailerne i at komme ud fra deres pladser.

Vi beder om, at der vises mere hensyn, og forventer, at pladsen foran mastekranen er ryddet for master og andet grej:
Tirsdag kl. 17.15 – 21.00
Onsdag kl. 18.00 – 22.00
Torsdag kl. 17.15 – 21.00

Thomas Kvist
Formand HSS’ Junorafdeling
Det er ikke let at søsætte Ynglinge her...
Det er umuligt at søsætte Ynglinge her