Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Inden 1. bådoptagning

indsendt 12. okt. 2015 23.00 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 12. okt. 2015 23.24 af Lars Plejdrup ]
Inden den første fælles bådoptagning lørdag den 17 oktober skal vi bruge noget hjælp!

 
Læs nedenstående mail jeg modtog fra Jørgen Binzer mandag aften. 
Byd ind på de forskellig opgaver så vi kan få gjort vinterpladsen klar.
Jeg vil være på havnen onsdag eftermiddag fra kl. 14.30 og kan godt bruge lidt hjælp her.

Henrik Jensen 

Kære alle.

Jeg har brugt nogle timer til at lægge alle stativer ud på pladsen og langs hegnet mod syd. Min plan er at de forskellige bådejere finder deres stativ og gør det klar, hvorefter vi kører dem på plads med traktoren efterhånden, som de skal benyttes.

Jeg har flyttet P-pælene. Jeg blev brændt af to mand, der havde lovet at hjælpe med, men fik heldigvis uventet en hjælpende hånd fra Mejnert og en til. Mit problem er at jeg ikke kan nå at lave det sidste inden lørdag, så jeg må bede om assistance fra dem der har tid og lyst til at hjælpe med.
 
Der mangler en hel del. Jeg gætter på 8 mandtimer, gerne med er par mand ad gangen.
 
Vi skal have flyttet alle jolletrailere. Jeg foreslår at vi kører dem op på P-pladsen på vandsiden. Så behøver vi vist ikke klodser til at sætte under hjulene så de ikke ruller. Det gik jo meget godt 
sidste år. Ingen klager i den anledning. De tomme trailere er nok nemmest at køre med håndkraft, de tunge kan sættes på traktorens kugle eller på en bil.
 
Desuden skal vi flytte Wayfarerne og OK-jollerne langs slæbestedet. En del kan sættes bag Jollerne mod vest. Jeg regner ikke med at bruge det område til både i den første optagning.
 
Pælene ved Wayfarerne skal over i bunken ved flagspillet og vi skal finde et godt sted til de korte pæle og klodslagene til pælene. Det går fint med at køre de lange pæle med to kæder med traktoren. Jeg tror også at vi bør fylde pumpesumpen med grus for at lastbilen ikke skal sinkes ved at køre uden om det.

Det vil være godt at jævne omkring de nye kabelrender. Jeg har kørt mange gange over med traktoren og det har sat sig en lille smule.

Endelig kunne det være godt med en buskrydder på græsset, hvor stativerne har stået. Der skal dog ryddes op inden, da der ligger en masse skjult i græsset.
Jeg er ked af at jeg ikke kunne klare det selv og håber på hjælp fra gode kræfter.
Ring til mig hvis I er i tvivl om noget, som jeg kan hjælpe med. 
 
Jørgen Binzer
 
Tlf. 21938526
 
Måge - Seagull