Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Svajområde halveret 10/11-13

indsendt 11. nov. 2013 09.56 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 11. nov. 2013 10.20 ]
Søndag den 10. november blev dele af vores svaj-udstyr hentet ind fra svaj-området. I første omgang er svaj-området reduceret fra 10 til 5 pladser, idet vi har valgt at nedlægge de fem fjernest placerede svaj-pladser.
 
Men, opgaven gik i lige så høj grad ud på, at få svaj-grejet inspiceret efter fire år i vandet. Heldigvis var der stort set ikke synlige tegn på slid, og svajer-grejet ser således ud til at kunne holde til rigtig mange år endnu. De resterende fem P-ringe (A1, A2, B1, B2 & C1) vedbliver at ligge på deres nuværende placering, men de orange bøjer bliver afmonteret og erstattet med de traditionelle træ-vinterbøjer. Dette bliver gjort, når vi alle sammen mødes til fælles oprydningsdag på havnen – lørdag den 24. november, hvorefter vi så atter kan begynde at se fremad mod forårets komme…
 
Samtidig er svajer formandsposten officielt overdraget til Jeroen Peters, som fortjener stor ros for sit engagement fra start!
  
Og så er det bestemt også på sin plads at takke Thomas Kvist for at have vikarieret som svajerformand oven i sine mange andre gøremål i klubben!
Stormy på vej til HerslevDa vejret ikke var til fotograferen i lørdags, bringes et foto af Jeroen
på vej fra Vejle til Herslev med hans nye båd Stormy, 29. september