Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Generalforsamling 2015

indsendt 12. feb. 2015 12.49 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 12. feb. 2015 14.09 ]
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Herslev Strand Sejlklub, lørdag den 7. marts 2015 kl. 15:00, kan downloades i printervenlig version her, sammen med regnskab for 2014, budget for 2015 og bestyrelsens beretning for 2014 
 
Bestyrelsens beretning for 2014
Medlemstallet i HSS er på 374 (316 Senior, 32 Junior og 26 Gaster/Passive). 
 
Vi har i HSS igen i år haft mange aktiviteter. Både vores 'sejladsrelaterede' udvalg som, juniorer, kapsejlads, sejlerskole m.m. har haft solidt fremmøde og mange aktiviteter. Hver uge gennem sæsonen har havnen 'sydet' af aktivitet – primært mandag til torsdag, der er faste dage for både junior sejlads, sejlerskole og kapsejlads. 
 
Vore 'anlægsrelaterede' udvalg har ligeledes haft mange projekter og det kan ses på både hus og havn. Vores fælles oprydningsdage har igen i år været et 'tilløbsstykke' og vi kan kun opfordre til at disse dage fortsætter og gerne udvides til andre aktiviteter. Det er disse dage, hvor vi arbejder, arrangerer og afholder aktiviteter sammen der skaber Herslev Strand Sejlklub. Det er vores alles opgave, at inddrage nye medlemmer, så de også kan mærke 'ånden' i HSS. 
 
Vores forhold til omverdenen er ligeledes på agendaen hele tiden. Vi har afholdt Skt. Hans aften i samarbejde med Herslev Bylaug. Efter to succesfulde år, har sejlklubben og Herslev Bylaug aftalt, at det  
 

er en fast tradition. Det 'blå flag' har igen været hejst på vores flagspil og 'blå flag arrangementer' har gennem sæsonen åbnet klubben og havnen for vores omverden. 

Vores placering gør, at vi også er en del af den muligvis kommende nationalpark 'Skjoldungelandet'. HSS er positiv for dette og ser muligheder for vores sejladsmæssige udvikling, og for værne om vor kære fjord og landskabet omkring os. Vi har deltaget i høringer og indsendt fælles høringssvar med de øvrige sejlklubber i den kommende nationalpark, med en positiv og imødekommende indstilling. 
 
Vi vil være sejlklubben, 'alle har på deres læber' og vi skal fortsat være attraktiv for nye medlemmer og vor omverden. Vi har i vinteren nedsat et udvalg der bl.a. arbejder på en plan for kommende investeringer i vores sejlklub i anlægsrelateret form. Ligeledes arbejder dette udvalg med udvikling af vores sejladsmæssige aktiviteter – hvordan gør vi HSS til '1. valg', hvordan får vi flere ud at sejle og hvordan fastholder og udvikler vi vort høje niveau af aktiviteter, så HSS fortsat er en klub hvor det 'syder' af aktivitet. Alle spørgsmål, der sammenfattes i en plan med kortere og længere perspektiv. 
 
Vores økonomi er sund og vores drift hænger sammen med de investeringer vi har foretaget, men vi må også erkende, at vi vil få brug for alle vores midler i de kommende år. Nogle af de projekter vi ønsker gennemført for at bevare og udvikle sejlklubben vil kræve enten hensættelser, udskydelser, stigninger på vort takstblad og/eller tilskud til vores projekter fra fonde m.m. 
 
Med 'øjet i bakspejlet', så kan vi alle være stolte, glade, tilfredse, fornøjede for sæson 2014 og hvis vi igen ser ud af forruden, så kan vi kun være lige så stolte, glade og fulde af forhåbning for den kommende sæson for HSS. 2015 bliver en sæson, hvor der vil bliver iværksat flere initiativer for at udvikle sejlklubben. Både vores faciliteter og vores aktiviteter. 
 
Alle ønskes en god generalforsamling! 
 
Bestyrelsen, HSS