Forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

De glade 60'ere - 1. møde

indsendt 2. maj 2014 10.06 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 2. maj 2014 10.10 ]
Vores første møde blev holdt på den sidste hverdag i april - onsdag den 30., og var en dejlig oplevelse. Vi var hele 15 deltagere, og der var bekymrede miner - var der købt franskbrød nok? Der var en dejlig positiv stemning, og der var opbakning til talsmændenes oplæg om vision, aktiviteter, normer og organisering.
 
Flere havde allerede tænkt over emner, som kan give de glade 60ére gode oplevelser. Emnerne var mange og meget varieret - naturoplevelser, historiske oplevelser og dramatiske fortællinger fra indland og udland. Der var emner til de kommen par år. Der blev også aftalt nogle aktiviteter for denne sommer. 
Det blev aftalt at de glade 60ére mødes i klubhuset den sidste hverdag i hver måned, undtagen juni, juli og august. Du må selv holde styr på hvilken ugedag det bliver. Tidspunktet på dagen er kl. 10:00. 

Der er ingen dagsorden, men vi mødes for at: 
 • få en god ”histoplisnak” 
   
 • en kop kaffe og en ostemad 
   
 • evaluere gennemførte oplevelser 
   
 • diskutere og planlægge kommende oplevelser 

Aktiviteter denne sommer: 
 • onsdag den 18. juni sejler vi til Marbæk. Vi mødes i HSS klubhus kl. 10.00, hvor vi fordeler os i bådene, ingen skal sejle singlehand. Er vejret umulig bliver vi klubhuset. Fortæring er den enkeltes eget ansvar.
    
 • en endagstur i august/september i bil til Avnø, er ved at blive planlagt. Endelig info meldes ud på hjemmesiden, når forskellige oplysninger er indhentet. Dan er allerede i gang 
Vi ses den sidste hverdag i maj (fredag 30. maj). 
Talsmændene 
HSS' maritime glade 60'ere